“Ontdek Bourgondische pareltjes uit een verborgen juweeltje, Côtes du Couchois.”

Vendor: Mamuse

Levertijd: 2-4 werkdagen
21 wijnen

Mamuse- le vin, gevestigd in het Gooi in Hilversum, is de wijnimporteur van bijzondere Bourgogne wijnen en eerste importeur die de wijnen uit het nog “onbekende gebied “ van de Bourgogne , de Côtes du Couchois in Nederland op de kaart zet!

De Bourgogne heeft enorm veel kleine wijnboeren die zelf bottelen. Het viel mij op dat in Nederland maar een beperkt aantal wijnhuizen geïmporteerd wordt. En dan ook nog vooral de grote handelaren. Niet echt representatief voor het groot aantal gepassioneerde, kleine producenten in de Bourgogne.

Om een goede wijn voor een redelijke prijs te vinden moet je het aanbod goed kennen. Ik heb mij met Mamuse gespecialiseerd in deze streek en kom er al 25 jaar.

Vooral in de Bourgogne telt dat een lage opbrengst per hectare doorslaggevend en belangrijk is voor de kwaliteit van de wijn. Daarnaast is het vakmanschap van de wijnboer enorm belangrijk. De wijnboeren bezoeken, met ze praten en proeven dragen bij tot inzicht in de wijnen en kennis en ervaring om een inschatting te maken over de ontwikkeling van de wijn. Mamuse is continu op zoek naar bijzondere en unieke wijnen uit de Bourgogne voor iedereen!

Mamuse verkoopt aan de betere restaurants en wijnbars die altijd op zoek zijn naar goede wijnen, maar ook aan de particuliere wijnliefhebber die een mooie Bourgogne wijn wil proeven maar zeker ook een andere Bourgogne wijn wil ontdekken!

Mamuse - le vin | Marleen

Mamuse past perfect bij de familie van Vindmijnwijn.nl

Mamuse past perfect bij de ‘familie’ van Vindmijnwijn.nl vanwege hun expertise van uitzonderlijke Bourgondische wijnen, uitstekende service en gedeelde waarden, zoals het streven naar kwaliteit, puurheid en authenticiteit. Door samen te werken kunnen we wijnliefhebbers een nog ruimere selectie aanbieden en een verrijkende wijnervaring bezorgen.
Scroll naar boven