AR Triplo

Verkoop door: Through the Grapevine | Categorie: Rood

Volle Portugese rode wijn

AR Triplo Tinto is een regionale wijn uit Alentejo gemaakt van de Touriga Nacional, Syrah en Cabernet Sauvignon. Het heeft een geconcentreerde donkere kleur, een complex aroma met hints van rood rijp fruit en een vleugje chocola en vanille. Vol van kracht, fluweelachtig en persistent met een lange afdronk.

Cooperativa de Redondo

Cooperativa de Redondo Cellar produceert ongeveer 14 miljoen liter wijn per jaar, variërend van rood (75%) tot wit (25%) en is onlangs begonnen met het produceren van rosés. De rode wijnen worden gemaakt van de typische Alentejo druivensoorten zoals Trincadeira, Aragonez, Castelão en Alicante Bouschet. Voor de witte wijnen zijn dat vooral Fernão Pires, Arinto, Antao Vaz en Verdelho. Wijnmaker Pedro Hipólito, is als oenoloog al 15 jaar met succes verantwoordelijk voor de uitstekende kwaliteit van de wijnen van deze coöperatie.

Lekker bij

Deze wijn doet het perfect bij de borrel of bij gegrild vlees.

Portugal
Cabernet sauvignon, shiraz, touriga nacional
2013
Complex, krachtig en vol

Online wijn bestellen van Through the Grapevine

Through The Grapevine is een kleine wijnimporteur die alle wijnen rechtstreeks bij het wijnhuis zelf haalt. We kennen de mensen en het verhaal achter de wijn. Met zorg en toewijding…

Bekijk het assortiment