Arribas do Douro Colheita

Verkoop door: VIVAPortugal | Categorie: Rood

Karakteristieke Douro wijn

De Arribas do Douro Colheita Tinto is een heerlijke blend van de inheemse Portugese blauwe druivensoorten Touriga Nacional, Tinta Roriz en Touriga Franca. Karakteristiek voor de Douro Superior, vol en rond van smaak. Proef donker fruit zoals braam, blauwe bessen en zwarte kers. Zeer verdienstelijke balans in fruit en zuur. De fijne en zachte tannines samen met een goede structuur maken het een gastronomisch lekkere wijn van goede prijs-kwaliteit.

Kleinschalig wijnhuis

Arribas do Douro is het wijnmerk van Porttable, Produtos Alimentares Lda. De gehele oogst wordt ieder jaar volledig met de hand geplukt en verwerkt. De fermentatie van de wijn heeft plaatsgevonden in kleine rvs-tanks op 28℃.

Lekker bij

De Colheita is lekker om te combineren met vleesgerechten of kazen. De beste consumptie temperatuur ligt tussen de 16℃ en 18℃.

Portugal
Tinta roriz, touriga franca, touriga nacional
2015
Intens, rond en romig

Online wijn bestellen van VIVAPortugal

Bestaande uit een groep professionals is VIVAPortugal hét adres voor de beste bekende en onbekende Portugese wijnen. Portugal is een heerlijk wijnland met mooie wijnen van uitstekende kwaliteit. Het is…

Bekijk het assortiment