Bachero Verdicchio dei Castelli di Jesi DOC

Verkoop door: Casa del Vino Amsterdam | Categorie: Wit

De Bachero Verdicchio dei Castelli di Jesi wordt gemaakt door het wijnhuis Vini Pontemagno van de verdicchio druif uit de wijnstreek Le Marche in het midden van Italië. De wijnboer heeft zijn beste druiven van de beste hellingen voor deze wijn gebruikt. De Verdicchio is een druif die veel voorkomt in Le Marche. De kalkrijke bodem geeft de wijn een knisperend frisse licht mineraliger smaak. Door een korte houtrijping heeft deze droge witte wijn een volle smaak maar ook veel elegantie en frisheid.

Bachero Verdicchio dei Castelli di Jesi: perfecte witte wijn voor vis en pasta

De Bachero verdicchio bevat 13,5% alcohol wat stevig is voor witte wijn. Hierdoor laat deze wijn zich goed combineren met veel verschillende gerechten. Heerlijk bij visschotels, schaaldieren zoals mossels. Maar kan ook bij paddenstoelen pasta’s of antipasti. Deze wijn is ook zeer geschikt als aperitief of gezellig bij een feestje.

Italië
Verdicchio
2017
Fris, fruitig en droog

Online wijn bestellen van Casa del Vino Amsterdam

Casa del Vino Amsterdam is een online wijnwinkel met een groot assortiment Italiaanse wijnen. De Amsterdammers hebben een duidelijk motto: "Drink niet meer, maar beter!" Casa del Vino Amsterdam wil…

Bekijk het assortiment