Boplaas Red Dessert

Verkoop door: KE Trading | Categorie: Dessert

Prachtige rode dessertwijn

Deze dessertwijn is een blend van de portugese druif Tinta Barocca (50%) en Muscadel (50%). De druiven worden in maart geoogst bij respectievelijk 25º B en 24º B, gefermenteerd bij 28ºC in open fermenteertanks, de fermentatie wordt onderbroken door het toevoegen van wijnalcohol. Een donker rode dessertwijn met smaken van zoete specerijen, jasmijn en warm gestoofd fruit. Tinten van krenten en rozijnen in de afdronk.

Het wijnhuis Boplaas

Het wijnhuis is gelegen in Calitzdorp, een klein dorpje in de provincie Zuid-Kaap. De familie Nel maakt deel uit van een rijke erfenis die meer dan 150 jaar teruggaat in de tijd. Boplaas is een familiebedrijf met Carel Nel, een Cape Wine Master, als eigenaar en keldermeester. Boplaas wordt beschouwd als vooraanstaand producent van premium wijn, port en brandewijn.

Lekker bij

Heerlijk bij meringue, aardbeien, bavarois en cheese cake.

 

Zuid-Afrika
Muscadelle, tinta barroca
Rood en zoetig

Online wijn bestellen van KE Trading

KE Trading South African Wines importeert sinds 2001 Zuid-Afrikaanse kwaliteitswijnen. Eugène van den Broek en Karl Diedericks (van origine Zuid-Afrikaan) brengen een aantal zorgvuldig geselecteerde wijnen op de Nederlandse markt.…

Bekijk het assortiment