Cadão Reserva Tinto

Verkoop door: Wijn en Art | Categorie: Rood

Intens lekkere wijn

Als je zin hebt in een mooi glas wijn, probeer dan eens de Cadão Reserva Rood. Een volle stevige wijn, tegelijkertijd zacht en elegant, vol rood en zwart fruit met een vleugje balsamico, vanille en chocolade. Deze blend van de druivensoorten Tinta Roriz, Touriga Franca en Touriga Nacional heeft een mooie robijn rode kleur met violette tint en een heerlijke afdronk.

Het wijnhuis

Het Wijnhuis Mateus & Sequeira is gevestigd in het Douro wijngebied in het plaatsje S. João da Pesqueira. In deze omgeving maakt wijnmaker António Bastos gebruik van verschillende regionale terroirs en gebruikt zijn kennis daarvan om met de beste selectie van druiven en variëteiten in de regio, de mooiste wijnen te produceren. De druiven worden handmatig geplukt, waarbij de trossen zorgvuldig worden geselecteerd. Maceratie en fermentatie met temperatuurregeling vindt plaats in roestvrij stalen vaten. Botteling drie jaar na deze fase.

Lekker bij

De Cadão Reserva Rood is heerlijk bij alle vlees gerechten.

Portugal
Tinta roriz, touriga franca, touriga nacional
2013

Online wijn bestellen van Wijn en Art

Eigen import van Portugese wijnen in combinatie met een galerie! Kunst en een goed glas wijn passen mooi bij elkaar. Met de aankoop van wijn spaart u voor korting op…

Bekijk het assortiment