Independente Brut Nature van Casa 1927

Verkoop door: Pain du vin | Categorie: Mousserend

Prachtige Espumante

De Casa de 1927 Independente Cuveé Brut Nature is een espumante met een mooie goudgele kleur en een geur van gedroogd fruit, de smaak is verfrissend met een aanhoudende knisperende mouse. Deze Cuvée Brut Nature komt uit de streek Beira Atlântico. Dit gebied heeft een karakteristieke bodem die je proeft in de wijn, gemaakt van de druiven Bical en Arinto.

Het wijnhuis

Het wijnhuis Casa de 1927 uit het Portugese wijngebied Tejo is gevuld met geschiedenis en verhalen. Je ziet en proeft de passie in alles wat ze doen. Wijnmaker Maria Vicente creëert hier wijnen met persoonlijkheid: elegant, levendig en complex, maar mooi in balans. Liever rood? Perobeer dan eens de Casa de 1927 Douro Reserve DOC is een heerlijke wijn om van te genieten tijdens het lezen van een goed boek, het luisteren naar betoverende muziek of discussiërend rond de tafel met je vrienden.

Lekker bij

Heerlijk als aperitief of bij truffelrisotto.

Portugal
Arinto, bical
2017
Droog, strak en fruitig

Online wijn bestellen van Pain du vin

Pain du Vin is de wijnwinkel van Ingrid Pendavingh. Na vele jaren in verschillende hotels en restaurants zoals: Krasnapolsky, The Grand en Duin en Kruidberg te hebben gewerkt heeft zij…

Bekijk het assortiment