Eric Louis Quincy Sauvignon Blanc | Frankrijk | gemaakt van de druif Sauvignon Blanc
Eric Louis Quincy Sauvignon Blanc | Frankrijk | gemaakt van de druif Sauvignon Blanc

Eric Louis Quincy Sauvignon Blanc

2021

Witte wijn

14,95

Prijs is per fles

Tijdelijk niet beschikbaar

  • Tijdelijk niet beschikbaar
Verzenden via Post NL
Betalen via Ideal
Betalen via Mastercard
Betalen via PayPal
Vindmijnwijn vondst
Dit is een Vindmijnwijn.nl vondst

Een Vindmijnwijn Vondst is een wijn die voldoet aan tenminste één van de volgende criteria: ✓ Uitstekende prijs-kwaliteit ✓ Onontdekt in Nederland ✓ Blinkt uit in deze categorie

Vintage vol belofte

Deze oogst van 2020, de vroegste in de geschiedenis van Sancerre (de oogst begon op 27 augustus), belooft magnifiek te worden. Een oogst van zeer hoogwaardige, evenwichtige, fruitige most, met een mooie frisheid en een geweldige aromatische expressie. 2020 zal deel uitmaken van de trilogie 2018, 2019.

Hoe smaakt deze wijn?

AlcoholAlcohol13%
SpijsSpijsFruit
InhoudInhoud75 cl 
ClassificatieClassificatieAOP
HoutgerijptHoutgerijptNee

De Grote Hamersma score

“ “

Geconcentreerd

Deze vintage zal om zoveel redenen in het geheugen blijven. De kwaliteit is er, maar de kwantiteit is een ander ding. De wijnen vertonen een opmerkelijke volheid en concentratie.

Lees meer

Biologisch

De Eric Louis Quincy Sauvignon Blanc is een uitstekende witte wijn geproduceerd door het wijndomein Eric Louis in de Quincy-appellatie in de Loirestreek, Frankrijk. Het wijndomein beslaat ongeveer 12 hectare aan wijngaarden die biologisch worden geteeld en met de hand worden geoogst.

Lees meer

Lekker bij

Deze wijn past perfect bij een breed scala aan gerechten, zoals schaaldieren, gegrilde vis en gevogelte. Het is ook een uitstekende keuze om te drinken als aperitief of om te genieten op een warme zomerdag. De Eric Louis Quincy Sauvignon Blanc is een prachtige representatie van de kwaliteit en het vakmanschap van dit wijndomein en is een must-try voor liefhebbers van fijne witte wijnen uit de Loirestreek.

Lees meer

Tijdelijk niet beschikbaar

Scroll naar boven