Domaine Mas de Gachon Mistigris bio

Verkoop door: Magasin du Vin | Categorie: Rose

Franse top rosé

De Mistigris heeft een prachtige roze gloed en ziet er feestelijk uit in het glas. Met een heerlijke balans tussen, geel, rood en wit fruit met een lichte hint van citrus. De rosé Domaine Mas de Gachon Mistigris is een samenstelling van de rode Syrah druif en de droge witte Muscat de Lunel (Muscat Blanc à petit Grains) druif. Mooie nuances van zowel geel, rood als wit fruit aangevuld met een dosis lichte kruiden en een citrustoon.

Biologisch wijnhuis

Het Landgoed Mas de Gachon is gelegen in de stad Lunel-Viel op enkele glooiende kiezelhellingen die de druiven een frisse tint geven. De wijngaarden van Mas de Gachon zijn van hoge kwaliteit mede door de gunstige ligging op het zuidoosten. Mas de Gachon produceert diverse kwaliteitswijnen, evenals de AOP Languedoc, volledig op basis van biologische landbouw.

Lekker bij

Heerlijk als aperitief of bij zomerse gerechten.

Top 10 wijn

Deze wijn staat in onze top 10 beste rosé wijnen. Bekijk hier de gehele rosé wijn top 10.

 

Frankrijk
Muscat blanc à petit grains, syrah
2017
Fruitig en kruidig

Online wijn bestellen van Magasin du Vin

De naam zegt het al, Magasin du Vin uit Amsterdam is gespecialiseerd in Franse wijnen. Ze hebben een zorgvuldig geselecteerd assortiment wijnen uit alle bekende en onbekende Franse wijngebieden. Kwaliteitswijnen…

Bekijk het assortiment