Domaine des Garennes Cabernet D’Anjou

Verkoop door: PrimaVino | Categorie: Rose

Franse toprosé

Deze Domaine des Garennes rosé is een half zoete Cabernet D’Anjou van hoge kwaliteit! Zalmroze kleur, aroma’s van rood fruit, subtiele en fruitige middeldroge wijn.

Wijnhuis Garennes

Dit familiebedrijf met zo’n 40ha aan wijngaarden opereert al 4 generaties lang in Montreuil-Bellay (15 km van Saumur), en produceert alle toonaangevende benamingen in de regio (Saumur wit en rood,  Cabernet d’Anjou, Rosé de Loire, Crémant de Loire wit en rosé).
De wijngaard is verspreid over de rechter en linker oever van Le Thouet (directe zijrivier van de Loire). Dit biedt een breed scala aan bodems die de wijnen een grote complexiteit geven, zowel qua structuur als aromatische profielen. De wijngaard is in de loop der jaren geëvolueerd tot een verantwoorde en duurzame wijnbouw.

Lekker bij

Heerlijk om te combineren met asperges, meloen, koud buffet, Aziatisch eten, Mexicaanse taco’s, gevuld konijn, varkensrack, paling stoofpot met rode Saumur-wijn, kersen- en aardbeientaartjes.

Frankrijk
Cabernet franc
2017
Kleurrijk, soepel en fruitig

Online wijn bestellen van PrimaVino

PrimaVino is specialist in mooie en betaalbare wijnen uit zowel Europa als landen uit de Nieuwe Wereld. Martijn en Peter van PrimaVino willen hun passie voor goede wijn delen met…

Bekijk het assortiment