Montes Ermos Grande Reserva Tinto 2014

Verkoop door: VIVAPortugal | Categorie: Rood

De Montes Ermos Grande Reserva Tinto uit Freixo de Espada à Cinta, Douro International Park – Douro Superior is een geweldige rode wijn. Een heerlijke mix van de bekendste inheemse Portugese druivenrassen Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz. De druiven worden met de hand geplukt.

Deze Grande Reserva Tinto is een wijn met een volle body en heeft een zeer fruitig bouquet van lekkere aroma’s van bosbessen, zoethout, specerijen en bloemige tonen. Een zeer complexe en elegante wijn met rijpe en volle tannine.

De fermentatie van deze wijn gebeurt in roestvrijstalen vaten met een kleine capaciteit onder een gecontroleerde temperatuur van 28℃. Hierna wordt de wijn, gedurende 18 maanden, verder gerijpt op Franse eikenhouten vaten.

Deze Grande Reserva tinto is ideaal te combineren bij gerechten met geroosterd vlees of kazen met intense kruidige smaken.
Portugal
Tinta roriz, touriga franca, touriga nacional
2014
Complex, krachtig en vol

Online wijn bestellen van VIVAPortugal

Bestaande uit een groep professionals is VIVAPortugal hét adres voor de beste bekende en onbekende Portugese wijnen. Portugal is een heerlijk wijnland met mooie wijnen van uitstekende kwaliteit. Het is…

Bekijk het assortiment