Quest Heroes Journey 2 | Zuid-Afrika | gemaakt van de druif Shiraz
Quest Heroes Journey 2 | Zuid-Afrika | gemaakt van de druif Shiraz

19,95

Prijs is per fles

Tijdelijk niet beschikbaar

  • Tijdelijk niet beschikbaar
Verzenden via Post NL
Betalen via Ideal
Betalen via Mastercard
Betalen via PayPal
Vindmijnwijn vondst
Dit is een Vindmijnwijn.nl vondst

Een Vindmijnwijn Vondst is een wijn die voldoet aan tenminste één van de volgende criteria: ✓ Uitstekende prijs-kwaliteit ✓ Onontdekt in Nederland ✓ Blinkt uit in deze categorie

Rhône stijl wijn

Quest Heroes Journey 2 is een klassieke Rhône stijl wijn, welke een rijke robijnrode kleur met granaat randen heeft. Op de neus, toont deze wijn koriander, lavendel, witte peper met wat florale tonen. Een zijdezacht mondgevoel wordt briljant ondersteund door eikenhouten ondertonen en zoete rijpe tannines.

Hoe smaakt deze wijn?

AlcoholAlcohol14,5%
SpijsSpijsEntrecote
InhoudInhoud75 cl 
ClassificatieClassificatieWine of Origen
HoutgerijptHoutgerijptNee

De Grote Hamersma score

“ “

Vinificatie

Druiven uit verschillende wijngaarden in de Westkaap zijn gekozen om elkaar te ontmoeten, de wijnmaker zoekt naar de ultieme wijngaardblokken en vindt enkele juweeltjes langs de weg. Elke wijngaard biedt een unieke vingerprint om wijnen van individueel karakter te creëren met hun eigen persoonlijkheid. Alleen de beste druiven waren met de hand geplukt om fijn en puur fruit te garanderen. Twee Shiraz componenten van twee verschillende wijnregio’s werden geselecteerd voor de jaargang 2016. De wijnen worden gemengd en ondergaan fermentatie en rijping in nieuwe Franse eiken vaten gedurende 15 maanden.

Lees meer

Het wijnhuis Du Toitskloof

Genieten van een geweldig glas wijn uit een van de beste wijnstreken van Zuid-Afrika en tegelijkertijd bijdragen aan een betere wereld? Dat kan, door de wijnen van Du Toitskloof uit de Breedekloof-vallei te drinken. Dit dynamische en innovatieve bedrijf was een van de eerste Fairtrade-geregistreerde wijndomeinen van Zuid-Afrika en zorgt vandaag de dag voor een aanzienlijke verbetering van de levensstandaard van zo’n 2000 werknemers. De geschiedenis van dit relatief jonge bedrijf begon in 1962. Du Toitskloof werd als coöperatie opgericht door zes vooruitstrevende wijnboeren. Aanvankelijk was het bedrijf gericht op de productie van bulkwijnen, na verloop van tijd werd de focus verlegd naar het maken van gebottelde kwaliteitswijnen. Inmiddels is Du Toitskloof uitgegroeid tot een grote en belangrijke speler op de Zuid-Afrikaanse en internationale wijnmarkt. Het bedrijf telt maar liefst 13 leden, die met elkaar 22 wijngoederen bezitten.

Lees meer

Lekker bij

Lekker bij robuust gebraad zoals rund- en hertenvlees, maar ook een aantrekkelijke partner bij charcuterie en gerookt vlees Michelangelo International Wine and Spirits Gold / Platter’s South African Wine Guide 4 stars

Lees meer

Tijdelijk niet beschikbaar

Scroll naar boven