Quinta de Aves Noctua Ensamblaje | Spanje | gemaakt van de druiven Cabernet Franc, Graciano, Merlot en Tempranillo
Quinta de Aves Noctua Ensamblaje | Spanje | gemaakt van de druiven Cabernet Franc, Graciano, Merlot en Tempranillo

Quinta de Aves Noctua Ensamblaje

2014

Rode wijn

Cabernet Franc, Graciano, Merlot, Tempranillo

9,25

Prijs is per fles

Tijdelijk niet beschikbaar

  • Tijdelijk niet beschikbaar
Verzenden via Post NL
Betalen via Ideal
Betalen via Mastercard
Betalen via PayPal
Vindmijnwijn vondst
Dit is een Vindmijnwijn.nl vondst

Een Vindmijnwijn Vondst is een wijn die voldoet aan tenminste één van de volgende criteria: ✓ Uitstekende prijs-kwaliteit ✓ Onontdekt in Nederland ✓ Blinkt uit in deze categorie

Uitstekende prijs-kwaliteit

Deze wijn is donker rood van kleur. Elegante, kruidige en fruitige wijn met veel tannines en kan lang bewaard blijven. Heerlijke aroma’s van pruimen, vijgen en vanille.

Hoe smaakt deze wijn?

Smaak Smaak Complex, krachtig en vol
Complex, krachtig en vol
Land Land Spanje
Streek Streek La Mancha
Druif Druif Cabernet Franc, Graciano, Merlot, Tempranillo
Domein Domein Quinta de Aves
AlcoholAlcohol14%
SpijsSpijsHert
InhoudInhoud75 cl 
ClassificatieClassificatieGeen
HoutgerijptHoutgerijptNee

De Grote Hamersma score

“ “

Quinta de Aves

Onze geschiedenis gaat terug tot de jaren tachtig. Toen onze oprichter, Don Manuel Casado, besloot om de boerderij, die 500 hectare en verschillende landbouwbedrijven heeft te verwerven.  Aangemoedigd door zijn grote passie voor het platteland en persoonlijke verbinding met de landelijke wereld. Na vijfentwintig jaar constante verbeteringen in onze wijnbouw te hebben doorgevoerd en meer dan tien jaar verschillende productietests te hebben uitgevoerd. Hebben we besloten om onze eigen wijnen te gaan bottelen onder het merk Quinta de Aves. Dankzij de kwaliteit van onze druiven, de vrucht van kennis en toewijding in het veld, en de steun van uitstekende technici en oenologen. We hebben onze eerste wijnen op de markt gebracht voor commercialisering, zowel nationaal als internationaal.

Lees meer

Vijfde Vogel

De naam van ons wijnhuis komt van de zeer bijzondere omgeving waarin het landgoed zich bevindt. “Quinta” verwijst naar het landhuis en Quinta de Aves. Is de thuisbasis van meer dan 100 verschillende soorten vogels. De boerderij ligt in een trekroute voor vogels, maar is ook het leefgebied van vele anderen. Dus het landschap van vogels die over de lagunes en de wijngaard vliegen, is uniek. Daarom vertegenwoordigen wij de vogels op onze etiketten en verbinden zo de wijn met de omgeving waarin de wijngaard groeit. Onze boerderij bestaat uit 500 hectare waarvan er 85 bestemd zijn voor wijngaarden. De rest bestaat uit olijfbomen, granen en steeneikenbossen. We hebben ook een lagune in landen van vulkanische oorsprong die de omgeving en de kenmerken van onze boerderij heel bijzonder maken. Ze geven hun naam aan de wijnmakerij op de boerderij, aangezien we voor hen in een trektocht zitten. Dit creëert een natuurlijke omgeving en een onverslaanbaar landschap waar je het hele jaar door meer dan honderd verschillende soorten vogels kunt vinden. Velen van hen wonen rond de wijnbedrijf, naast de wijngaard en de lagune, waar het gebruikelijk is om ze te zien plannen en een bad nemen.

Lees meer

Tijdelijk niet beschikbaar

Scroll naar boven