Terra d’Alter Aragonez ZERO SO2

Verkoop door: Maria Gomes | Categorie: Rood

Rijke rode wijn

De Terra d’Alter Aragonez ZERO SO2 is prachtig donkerrood, paars van kleur. Een wijn met een mooie structuur, vol, rijk van smaak en zonder toegevoegd sulfiet. Deze wijn wordt gemaakt van rijpe druiven, vrij laat in het seizoen geplukt. Sinds 2017 is deze wijn goed op dronk.

Smaakvol en complex

Het warme klimaat in de wijnstreek Alentejo zorgt voor optimale omstandigheden voor de druiven. De Viognier schilletjes maken de actieve tannines van de Aragonez complexer, en dat proef je! De mint- en eucalyptus aroma’s brengen frisheid aan de rijke smaak van bramenvruchten en wilde aardbeien. Dit alles bij elkaar maakt het een prachtige wijn met rijpe volle tannines en een heerlijke afdronk.

Lekker bij

Deze wijn is mooi te combineren met gegrilde groenten, blauwe kazen, gebraden eend-, gans- en lamsvlees.

Wijn zonder sulfiet

Wijnen zonder sulfiet zijn er helaas niet! Sulfiet ontstaat van nature tijdens het vergistingsproces van druiven naar wijn waardoor er altijd een klein percentage sulfiet in wijn zit. Bij deze wijn is het percentage sulfiet minimaal!

Bekijk onze top 10 lekkerste wijnen zonder toegevoegd sulfiet.

 

Portugal
Aragonez, viognier
2012
Intens, rond en romig

Online wijn bestellen van Maria Gomes

Maria Gomes verkoopt Portugese wijnen van optimale kwaliteit. Het gehele aanbod importeren ze zelf; met de wijnmakers zijn ze close en hebben ze een goede samenwerking. De wijnen van Maria…

Bekijk het assortiment