Menu
Volver Paso a Paso Organic Red | Spanje | gemaakt van de druif Tempranillo
Volver Paso a Paso Organic Red | Spanje | gemaakt van de druif Tempranillo

Volver Paso a Paso Organic Red

2023

Rode wijn

9,95

Prijs is per fles

  • Op voorraad:
    Binnen 2-4 werkdagen in huis

Verzenden via Post NL
Betalen via Ideal
Betalen via Mastercard
Betalen via PayPal
Vindmijnwijn vondst
Dit is een Vindmijnwijn.nl vondst

Een Vindmijnwijn Vondst is een wijn die voldoet aan tenminste één van de volgende criteria: ✓ Uitstekende prijs-kwaliteit ✓ Onontdekt in Nederland ✓ Blinkt uit in deze categorie

Volver Paso a Paso Organic Red

Heldere violette kleur. Aroma's van rode bessen, specerijen en gedroogde bloemen met een kruidige noot. Sappig in de mond, verse bessen en kersensmaken. Fijne tannine dragen bij aan een lange afdronk met warme specerijen.

Hoe smaakt deze wijn?

AlcoholAlcohol14%
SpijsSpijsFazant
InhoudInhoud75 cl 
ClassificatieClassificatieDO
HoutgerijptHoutgerijptJa

De Grote Hamersma score

“ “

Het wijnhuis

Bodegas Volver maakt wijnen in de beste wijnregio’s van Spanje, zoals Alicante, La Mancha, Jumilla, Rueda en Valencia. Deze komen tot uiting in de rijpe en uitgesproken PASO A PASO wijnen en de pure OBSESIÒN serie! Het karakter die Bodegas Volver onderscheidt, is de moderne benadering van werken met inheemse variëteiten zoals Monastrell, Tempranillo, Merseguera, Macabeo, Moscatel, Verdejo enz. “De wijnen worden gekenmerkt door de sterke aanwezigheid van fruit, zuiver en goed gestructureerd.” Getekend, Rafael Cañizares.

Lees meer

Wijn/spijs

Te combineren met gevogelte, wit vlees, pasta, rijstgerechten en harde kazen. Serveertemperatuur: 17°C.

Lees meer

Productie

Van het handmatig selecteren van de beste wijnstokken die groeien in de beroemde zandgrond, de biologische wijnbouw, tot het handmatig oogsten gevolgd door langzame en zachte fermentaties, geen enkele stap in het proces is over het hoofd gezien. Dit rigoureuze proces resulteert in een voortreffelijke wijn vol sappige fruitsmaak en ongeëvenaarde elegantie. De Biologische druiven worden nauwkeurig gesorteerd in de wijnmakerij en gefermenteerd in roestvrijstalen tanks met inheemse gist. Malolactische gisting vindt plaats in de tank en de wijn wordt overgebracht naar tweede en derde vintage Franse eikenhouten vaten om te rijpen voor minimaal 6 maanden. Daarna wordt het sap ongeklaard en ongefilterd gebotteld.

Lees meer