Verzending en bezorging

Per winkel geleverd

Op Vindmijnwijn.nl kan je bij één of meerdere wijnwinkels tegelijkertijd bestellen. Omdat elke winkel zelf voor de verzending zorgt, krijg je per winkel geleverd. De levertijd kan per verkoper verschillen. Bestel je bij meerdere wijnwinkels tegelijkertijd, dan ontvang je van elke wijnwinkel dus een pakket.

We streven er naar dat wijnen die op werkdagen voor 15.00 uur worden besteld, nog dezelfde dag door de verkoper worden verzonden. Een winkelier heeft hier maximaal 72 uur de tijd voor. Mocht de levertijd onverwachts meer tijd in beslag nemen, dan nemen wij via de mail contact met je op. Zodra het pakket onderweg is krijg je automatisch een e-mail met daarin de Track & Trace code.

PostNL bezorgt elke dag, behalve op zondag en op feestdagen. Wij zorgen dat de wijn in stevige dozen wordt verpakt om breuk zo veel mogelijk te voorkomen. Mocht er toch een fles sneuvelen onderweg dan wordt het pakket geretourneerd naar de verkoper. Wij zorgen dat er zo spoedig mogelijk een nieuw pakket wordt verstuurd.

Op Vindmijnwijn.nl kan je bij één of meerdere wijnwinkels tegelijkertijd bestellen.

Verzendkosten Nederland

Per verkoper worden de verzendkosten bepaald. Bij een bestelling boven € 90,- bij één wijnwinkel betaal je geen bezorgkosten, onder dit bedrag brengen wij € 8,50 in rekening. Vanwege de 18+ leeftijdscheck hebben we de verzendkosten moeten verhogen.

Verzendkosten België

Bij bestellingen naar België wordt € 12,40 per wijnwinkel berekend.

Scroll naar boven