Geef je wijnverkoop een boost!

Jouw wijn verkopen via Vindmijnwijn.nl

Ben je een kleinschalige wijnhandelaar of wijnimporteur en wil je meer succesvol verkopen via internet? Dan is Vindmijnwijn.nl misschien een goede oplossing! Vindmijnwijn.nl zorgt ervoor dat jouw wijnen online goed worden gevonden op een goede consumentvriendelijke webwinkel. Door samen te werken met andere kleine wijnwinkels creëren we met elkaar een uniek aanbod aan wijnen voor wijnliefhebbers.

Voor wie?

Vindmijnwijn.nl is voor kleine wijnverkopers die geen grote budgetten hebben voor online marketing, maar toch hun wijnen succesvol online willen verkopen. Vindmijnwijn.nl is een online samenwerkingsplatform. Wij zorgen voor de webwinkel, klantenservice en de online marketing. Wijnwinkels zorgen voor een uniek aanbod aan wijnen en regelen zelf de verzending naar de klant.

Waarom Vindmijnwijn.nl?

Het is een geweldige tijd om wijn te verkopen. Online kan je in potentie een miljoenenpubliek bereiken. Alleen lukt het veel winkeliers niet de potentie van het verkopen via internet volledig te benutten. De kosten voor een webshop en marketing zijn vaak hoger dan de opbrengsten. De concurrentie is groot en de kennis om goed gevonden te worden in zoekmachines beperkt. Samen staan we sterker en bundelen we onze krachten. Wijnverkopers hebben het unieke assortiment, wij hebben de online expertise.

De klant bestelt

Klant selecteert en bestelt wijnen van één of meer leveranciers.

Jij ontvangt bericht

Jij ontvangt bericht, maakt de bestelling gereed voor verzending en levert aan bij PostNL.

Bezorging

De bestelling wordt binnen 1-4 werkdagen bezorgd.

Uitbetaling

Vindmijnwijn.nl betaalt wekelijks de openstaande tegoeden aan je uit.

Zo werkt het

Wat moet je als wijnverkoper doen om jouw producten via Vindmijnwijn.nl te gaan verkopen?

Stap 1: Vraag een verkoopaccount aan

Vindmijnwijn.nl wil graag samenwerken met kleine tot middelgrote wijnverkopers. Op de aanmeldpagina vind je een aanmeldformulier. Vul dit in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op over een verkoopaccount.

Stap 2: Wijnen invoeren

Jouw assortiment toevoegen is heel eenvoudig. Je hoeft alleen een Excel-bestand in te vullen. Belangrijk is ook goed beeldmateriaal aan te leveren van de fles. In onze gebruikershandleiding voor verkopers op Vindmijnwijn.nl staat meer informatie waaraan de beschrijving en de foto van de wijn aan moet voldoen.

Stap 3: Wijnen verkopen

Wijnliefhebbers kunnen jouw wijn op Vindmijnwijn.nl bestellen en betalen. Zodra een klant op Vindmijnwijn.nl één of meer van jouw wijnen koopt, krijg je hier direct per e-mail een melding van. Bevestig binnen één werkdag dat je de bestelling kan leveren of helaas moet annuleren.

Stap 4: Wijnen leveren

Binnen drie werkdagen na de bestelling moet de wijn zijn verzonden. Je kan zelf kiezen hoe je dat doet. Zorg voor een goede verpakking. Uiteraard kunnen we je hierbij adviseren hoe je dit het beste kan doen.

Stap 5: Uitbetaling en kosten

Vindmijnwijn.nl ontvangt van de klant het verkoopbedrag (inclusief btw). Jij ontvangt van Vindmijnwijn.nl het verkoopbedrag, met inhouding van de bemiddelingsbijdrage.

Scroll naar boven