Boplaas Cape Vintage Reserve 2006

Verkoop door: KE Trading | Categorie: Dessert

Prachtige vintage port

Deze sublieme wijn heeft alle componenten van een eerste klas vintage port, behalve de prijs! De 2006 Cape Vintage Reserve van Boplaas heeft een ontstuimig aroma van gekonfijte zwarte bessen en zwarte kersen. Fris, puur en complex, een medium tot zware port wijn met een uitmuntende elegantie, concentratie, diepte en lengte. Verbazend goed gebalanceerd, het relatief hoge alcoholpercentage volledig geïntegreerd in het fruit. Deze indrukwekkende wijn is gevuld met smaken van rood fruit, blauwe bessen, cassis likeur en donkere bessen die naadloos blijven hangen tot de laatste smaakvolle druppel. Deze bijzondere portwijn heeft de hoogste waardering ooit behaald door een Zuid Afrikaanse port. Een perfecte begeleider voor diverse desserts, wat stevigere kaassoorten of heerlijk op zichzelf.

Het wijnhuis Boplaas

Het wijnhuis is gelegen in Calitzdorp, een klein dorpje in de provincie Zuid-Kaap. De familie Nel maakt deel uit van een rijke erfenis die meer dan 150 jaar teruggaat in de tijd. Boplaas is een familiebedrijf met Carel Nel, een Cape Wine Master, als eigenaar en keldermeester. Boplaas wordt beschouwd als vooraanstaand producent van premium wijn, port en brandewijn.

Lekker bij

Heerlijk om van te genieten met zachte jonge kazen, noten en druiven.
Zuid-Afrika
Tinta barroca, touriga franca, touriga nacional
2006
Rood en zoetig

Online wijn bestellen van KE Trading

KE Trading South African Wines importeert sinds 2001 Zuid-Afrikaanse kwaliteitswijnen. Eugène van den Broek en Karl Diedericks (van origine Zuid-Afrikaan) brengen een aantal zorgvuldig geselecteerde wijnen op de Nederlandse markt.…

Bekijk het assortiment