Gustavshof Zero Zero Alkoholfrei | Duitsland | gemaakt van de druif Birstaler Muskat
Gustavshof Zero Zero Alkoholfrei | Duitsland | gemaakt van de druif Birstaler Muskat
De Grote Hamersma score 8 sterwijn

Gustavshof Zero Zero Alkoholfrei

Non-vintage

Wit

Fris, fruitig en droog
Fris, fruitig en droog
Duitsland
Duitsland, Rheinhessen
Birstaler Muskat

10,65

Prijs is per fles

  • Op voorraad:
    Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden
Verzenden via Post NL
Betalen via Ideal
Betalen via Mastercard
Betalen via PayPal
Vindmijnwijn vondst
Dit is een Vindmijnwijn.nl vondst

Een Vindmijnwijn Vondst is een wijn die voldoet aan tenminste één van de volgende criteria: ✓ Uitstekende prijs-kwaliteit ✓ Onontdekt in Nederland ✓ Blinkt uit in deze categorie

Zero Zero: Zeer verfrissend!

Deze verfrissende Gustavshof Zero Zero Alkoholfrei krijgt maar liefst een 8 van De Grote Hamersma! Sterker nog, het is volgens hen op dit moment de beste alcoholvrije ‘wijn’ die je kunt kopen. Hoewel de naam een 0.0% alcoholpercentage doet vermoeden zit er toch nog een restje alcohol in, maar zeker minder dan 0.5%! De Zero Zero is naast alcoholvrij ook nog eens Vegan, Biodynamisch én laag in allergenen.

Hoe smaakt deze wijn?

Fris, fruitig en droog
Fris, fruitig en droog
Smaak Smaak Fris, fruitig en droog
Fris, fruitig en droog
Land Land Duitsland
Streek Streek Rheinhessen
Druif Druif Birstaler Muskat
Domein Domein Gustavshof
AlcoholAlcohol0,5%
SpijsSpijsAperitief
InhoudInhoud75 cl 
ClassificatieClassificatieGeen
HoutgerijptHoutgerijptNee
Alcoholvrij
Biodynamisch
Biologisch
Sulfiet-arm
Vegan

De Grote Hamersma score 8

De Grote Hamersma score 8 sterwijn

“Fris appelig, limoenig, schoon, zuiver, oprecht, levendig. Sehr sehr erfrischund. Daarom geen zero zero punten maar 8. Met een ster bovendien.”

Het wordt weer eens bewezen: maakt de producent in kwestie ook goede alcoholhoudende wijnen dan wil het alcoholvrije resultaat vaak ook wel ‘meevallen’. Simpelweg: goed basismateriaal goed plus vaardige handen doen een hoop. En Gustavshof kennen we al jaren van onberispelijke wijnen die volgens de Demeter-visie in de fles zijn beland. En kijk aan – of beter gezegd: gelukkig maar – ook deze biodynamische zero zero blend mag er wezen, ofschoon die Frits van Turenhout-claim (‘0-0’) niet ganz pünktlich is: er is nog sprake van een spatje alcohol, minder dan 0,5 procent overigens. Zelf noemen ze het bij Gustavshof een alkoholfreies erfrischungsgetränk. En eigenlijk vind ik dat in dit geval ook meer de vlag die de lading dekt dan dat er met het begrip ‘wijn’ was geschermd. Het smaakt eerder als druivensap. Fris appelig, limoenig, schoon, zuiver, oprecht, levendig. Sehr sehr erfrischund. Daarom geen zero zero punten maar 8. Met een ster bovendien.

Lees meer

Zero Zero: Zeer verfrissend

Deze verfrissende Gustavshof Zero Zero Alkoholfrei krijgt maar liefst een 8 van De Grote Hamersma! Sterker nog, het is volgens hen op dit moment de beste alcoholvrije ‘wijn’ die je kunt kopen. Hoewel de naam een 0.0% alcoholpercentage doet vermoeden zit er toch nog een restje alcohol in, maar zeker minder dan 0.5%! De Zero Zero is naast alcoholvrij ook nog eens Vegan, Biodynamisch én laag in allergenen. Een natuurlijke, ongezwavelde en histaminearme alcoholvrije wijn. In de neus is de Zero Zero verfrissend met rijpe druiven, appel, citrus en ananas. In de mond heerlijk frisse tonen van groene appel en kweepeer, spannende zuren en een bite. Mooi volume en een sterke, frisse afdronk. Perfect om de alcoholvrije dagen mee door te komen, of gewoon omdat ie zo lekker is!

Lees meer

Weingut Gustavhof

In het hart van Rheinhessen in Duitsland, vind je Weingut Gustavhof. Een klassiek familiebedrijf van de familie Roll met wel 18 hectare aan wijngaarden. Ze staan bekend om hun biodynamische werkwijze volgens de richtlijnen van Demeter, welke ze al sinds 2012 handhaven. Alle wijnen zijn veganistisch gemaakt; dat wil zeggen dat zelfs in het etiket of in de lijm geen dierlijke producten mogen zitten. Vele van hun wijnen zijn ook nog eens alcoholvrij en hebben zeer lage allergene gehaltes zoals sulfiet en histamine. De holistische benadering in de biodynamische werkwijze helpt hen om de hoge kwaliteit te waarborgen. Daarnaast maakt het de wijnen complexer, levendiger en duurzamer. Het assortiment bestaat uit “Gutsweine”, “Signature” en ongefilterde natuurwijnen. In elke categorie voldoen ze aan een hoge kwaliteitsstandaard waar men regelmatig onderscheidingen voor ontvangt. Hoge kwaliteit en voor ieder wat wils dus!

Lees meer

Alternatieven

Scroll

Scroll naar boven