Hacienda del Plata - Arriero - Malbec-Cabernet Sauvignon-Syrah | Argentinië | gemaakt van de druiven Cabernet Sauvignon, Malbec en Syrah
Hacienda del Plata - Arriero - Malbec-Cabernet Sauvignon-Syrah | Argentinië | gemaakt van de druiven Cabernet Sauvignon, Malbec en Syrah

Hacienda del Plata - Arriero - Malbec-Cabernet Sauvignon-Syrah

2013

Rood

Complex, krachtig en vol
Complex, krachtig en vol
Argentinië
Argentinië, Mendoza
Cabernet Sauvignon, Malbec, Syrah

19,95

Prijs is per fles

Tijdelijk niet beschikbaar

  • Tijdelijk niet beschikbaar
Verzenden via Post NL
Betalen via Ideal
Betalen via Mastercard
Betalen via PayPal
Vindmijnwijn vondst
Dit is een Vindmijnwijn.nl vondst

Een Vindmijnwijn Vondst is een wijn die voldoet aan tenminste één van de volgende criteria: ✓ Uitstekende prijs-kwaliteit ✓ Onontdekt in Nederland ✓ Blinkt uit in deze categorie

Topwijn van het wijnhuis Hacienda del Plata!

Topwijn van het wijnhuis Hacienda del Plata. Dit is de trots van Argentinië en heeft een onderscheiding van 93 punten bij James Suckling.

Arriero Blend Reserve

Arriero blend reserve is een zeer intense wijn met een heldere robijnrode kleur, met glitters die paars en zwart zijn. De boventoon proeft men rood fruit zoals pruimen en specerijen, zoals peper en herfstbladeren, vanille met een lichte indruk, die worden samengevoegd tot een uitstekende combinatie. Een fijne begeleiding van hout valt op door de uitbundigheid van zijn fruitige aroma’s, die de identiteit van deze blend respecteert. In de mond is het delicaat en elegant. De concentratie en frisheid is in een perfecte balans. Zalvend, omhuld met zachte tannines en een aanhoudende afdronk. De wijn heeft een houtrijping van 12 maanden in Franse en Amerikaanse barriques.

Hacienda del Plata

Hacienda del Plata werd geboren met de bedoeling een verhaal over gezinswerk te vertellen en is opgericht in 1999. Om harmonie tussen mens en natuur te bereiken, met de waarde om eenheid en evenwicht te vertegenwoordigen, begeleidt elke generatie een vuurmerk. Wijnen verkrijgen die in elk van de zintuigen tot uitdrukking komen, met hun voornamen en gekozen kenmerken, Het principe van toewijding en de moeite die wordt gedaan om hun pracht te bereiken.

Hacienda del Plata, een gewaardeerde wijnmakerij bestaande uit de vijfde generatie, wijdt zich elk seizoen aan een nieuwe oogst, een nieuwe vooruitgang. Doordrenkt van familiegeschiedenis en Argentijnse traditie.

Finca Las Marías Lujan de Cuyo

Gelegen in Finca Las Marías Lujan de Cuyo en omgeven door de wijngaarden van Malbec en Cabernet Sauvignon, is de wijnmakerij uitgerust met geavanceerde technologie en verouderingscapaciteit van Frans en Amerikaans eiken.

Bij Hacienda del Plata wordt respect voor de procedures van een millenniumactiviteit op een evenwichtige manier in evenwicht gehouden met de eisen van de wereld van vandaag.

WIJNGAARD ​​LAS MARÍAS

Gelegen in Chacras de Coria, Lujan de Cuyo, Mendoza, op een hoogte van 920,82 meter boven zeeniveau. De ondiepe alluviale bodems bevorderen de geleiding van de hoge latwerkwijngaarden van Malbec en Cabernet Sauvignon in een gebied van 18 hectare.

WIJNGAARD ​​CASTRO BARROS

Het ligt in de wijk Carrodilla, Lujan de Cuyo, Mendoza, op een hoogte van 683 meter boven zeeniveau. De lage hekjes werden in 1932 geïmplanteerd op een grond die wordt gekenmerkt door kiezelstenen die een oppervlakte van 7,8 hectare pure Malbec beslaat.

Lekker bij

Argentijnse biefstuk met Chimichurri-saus

Hoe smaakt deze wijn?

Complex, krachtig en vol
Complex, krachtig en vol
Smaak Smaak Complex, krachtig en vol
Complex, krachtig en vol
Land Land Argentinië
Streek Streek Mendoza
Druif Druif Cabernet Sauvignon, Malbec, Syrah
Domein Domein Hacienda del Plata
AlcoholAlcohol15%
SpijsSpijs
InhoudInhoud75 cl 
ClassificatieClassificatieReserva
HoutgerijptHoutgerijptNee

De Grote Hamersma score

“ “

Alternatieven

Scroll

Scroll naar boven