“Proef ambachtelijke Nederlandse wijnen voor een verrijkende wijnervaring.”

Vendor: De Wijnmakers - Haaksbergen

Levertijd: 2-4 werkdagen
4 wijnen
Drie vrienden: Rob Kleinsman, Jeroen Ziel en Robert Spenkelink kregen in 2017 de kans om een wijngaard van ruim twee hectare over te nemen in Haaksbergen. Daarvoor hadden ze al 13 jaar ervaring met het maken van wijn in een hobby wijngaard. De stap van de drie wijnmakers naar de grote wijingaard bleek een succes! Twee wijnen hebben een prestigieuze medaille op de grootste internationale wijnkeuring in Wenen in de wacht gesleept. Ze werken met respect voor de natuur en zonder chemische bestrijdingsmiddelen.

De wijngaard met 10.000 wijnranken ligt mooi beschut tegen de Sallandse Heuvelrug, diepgeworteld in de ruwe Twentse grond. Ze kweken verschillende druivensoorten. Oude klassieke rassen zoals Pinot Noir, Pinot Gris en Silvaner en nieuwe schimmeltolerante rassen zoals Regent, Solaris, Johanniter, Rondo en Phoenix.

Wijnexpert

De Wijnmakers-Haaksbergen past perfect bij de familie van Vindmijnwijn.nl

De Wijnmakers-Haaksbergen past perfect bij Vindmijnwijn.nl vanwege hun gedeelde visie op het aanbieden van hoogwaardige wijnen en een uitstekende service.  Ze delen de passie voor het bieden van een verrijkende wijnervaring aan hun klanten, waarbij kwaliteit, authenticiteit en vakmanschap centraal staan. De samenwerking tussen De Wijnmakers en Vindmijnwijn.nl biedt wijnliefhebbers een bredere selectie van exclusieve wijnen en een unieke kans om hun wijnkennis en smaakpalet verder te ontwikkelen.
Scroll naar boven