Loescher Mosecco | Duitsland | gemaakt van de druif Riesling
Loescher Mosecco | Duitsland | gemaakt van de druif Riesling

Loescher Mosecco

2018

Mousserende wijn

7,75

Prijs is per fles

Tijdelijk niet beschikbaar

  • Tijdelijk niet beschikbaar
Verzenden via Post NL
Betalen via Ideal
Betalen via Mastercard
Betalen via PayPal
Vindmijnwijn vondst
Dit is een Vindmijnwijn.nl vondst

Een Vindmijnwijn Vondst is een wijn die voldoet aan tenminste één van de volgende criteria: ✓ Uitstekende prijs-kwaliteit ✓ Onontdekt in Nederland ✓ Blinkt uit in deze categorie

Prosecco an der Mosel

Deze wijn is afkomstig van de wijnhellingen rondom Senheim, gemaakt door Martin Loescher. Een zogenoemde 'parelwijn', dus een licht mousserende wijn met een knipoog naar de bekende Italiaanse variant. Door de prikkelende belletjes het lichte zoetje wordt elk drinkmoment een feestelijke gelegenheid!

Hoe smaakt deze wijn?

AlcoholAlcohol11,5%
SpijsSpijsAperitief
InhoudInhoud75 cl 
ClassificatieClassificatieQualitätswein
HoutgerijptHoutgerijptNee

De Grote Hamersma score

“ “

Het Weingut

In het kleine dorpje Senheim vind u aan het centrale plein Wijngoed Loescher-Erben. In dit familiebedrijf wordt al generaties lang wijn gemaakt. Voor hun wijnen verbouwen ze druiven rondom Senheim, onder andere op de Senheimer Lay, Senheimer Bienengarten en de beroemde Bremmer Calmont. Bij dit relatief kleine wijngoed wordt op ambachtelijke wijze wijn gemaakt, waarbij bijvoorbeeld gewerkt wordt met authentieke houten vaten. Dit geeft extra body aan de wijnen, zonder dat ze hun frisheid verliezen. Bovendien weet wijnboer Martin Loescher van elk perceel precies wat hij er van kan verwachten, waardoor hij het ‘terroir’ van de druiven voor de volle 100% weet te vertalen naar heerlijke wijnen.

Lees meer

Lekker bij

Deze wijn is echt een feestelijke wijn die zich als wijn door de bubbels en het lichte zoetje prima staande houdt tegenover vele borrelhapjes.

Lees meer

Tijdelijk niet beschikbaar

Scroll naar boven