Adega de Redondo | Porta da Ravessa Reserva Tinto | Portugal | gemaakt van de druiven Alicante Bouschet, Shiraz en Touriga Nacional
Adega de Redondo | Porta da Ravessa Reserva Tinto | Portugal | gemaakt van de druiven Alicante Bouschet, Shiraz en Touriga Nacional
De Grote Hamersma score 8

Adega de Redondo | Porta da Ravessa Reserva Tinto

2019

Rood

Complex, krachtig en vol
Complex, krachtig en vol
Portugal
Portugal, Alentejo
Alicante Bouschet, Shiraz, Touriga Nacional

8,75

Prijs is per fles

  • Op voorraad:
    Binnen 2-4 werkdagen in huis
Verzenden via Post NL
Betalen via Ideal
Betalen via Mastercard
Betalen via PayPal
Vindmijnwijn vondst
Dit is een Vindmijnwijn.nl vondst

Een Vindmijnwijn Vondst is een wijn die voldoet aan tenminste één van de volgende criteria: ✓ Uitstekende prijs-kwaliteit ✓ Onontdekt in Nederland ✓ Blinkt uit in deze categorie

Vol en fluweelzacht

De Porta da Ravessa Reserva Tinto heeft een diepe robijnrode kleur, aroma van bosvruchten en bramenjam, omgeven door zachte tonen van vanille en hints van tabaksbladeren. Rijke en intense smaak met een levendige textuur, wat resulteert in een lange en aanhoudende afdronk.

Hoe smaakt deze wijn?

Complex, krachtig en vol
Complex, krachtig en vol
Smaak Smaak Complex, krachtig en vol
Complex, krachtig en vol
Land Land Portugal
Streek Streek Alentejo
Druif Druif Alicante Bouschet, Shiraz, Touriga Nacional
Domein Domein Adega de Redondo
AlcoholAlcohol13,9%
SpijsSpijsTournedos
InhoudInhoud75 cl 
ClassificatieClassificatieVinho regional
HoutgerijptHoutgerijptNee

De Grote Hamersma score 8

De Grote Hamersma score 8

“ “

Typisch Alentejo

Adega de Redondo is opgericht in 1956 door veertien wijnboeren. De wijnstokken worden gekweekt op graniet-, leisteen- en kalksteengrond volgens de regels van geïntegreerde teelt. Het succes van Adega is te danken aan een goed gebalanceerde mix van innovatieve en traditionele technieken. Wijnmaker Mariana Cavaca maakt echte ‘terroir wijnen’ van inheemse druivenrassen.

Lees meer

Wijn en spijs

De geur en smaak van deze wijn komen het best tot hun recht bij een temperatuur tussen de 16-18 ºC. Schenk deze wijn bij wild, steak, bbq, stoofpotje, gegrilde groenten, kazen.

Lees meer

Alternatieven

Scroll

Scroll naar boven