Hacienda del Plata Zagal Cabernet Sauvignon | Argentinië | gemaakt van de druif Cabernet Sauvignon
Hacienda del Plata Zagal Cabernet Sauvignon | Argentinië | gemaakt van de druif Cabernet Sauvignon

Hacienda del Plata Zagal Cabernet Sauvignon

2020

Rood

Licht, fruitig en soepel
Licht, fruitig en soepel
Argentinië
Argentinië, Mendoza
Cabernet Sauvignon

13,75

Prijs is per fles

  • Op voorraad:
    Binnen 2-4 werkdagen in huis
Verzenden via Post NL
Betalen via Ideal
Betalen via Mastercard
Betalen via PayPal
Vindmijnwijn vondst
Dit is een Vindmijnwijn.nl vondst

Een Vindmijnwijn Vondst is een wijn die voldoet aan tenminste één van de volgende criteria: ✓ Uitstekende prijs-kwaliteit ✓ Onontdekt in Nederland ✓ Blinkt uit in deze categorie

Ultieme aroma's

Hacienda del Plata Cabernet Sauvignon met ultieme aroma's uit Mendoza is een zeer intense wijn met een heldere robijnrode kleur, met zwarte en paarse glitters. Rood fruit zoals pruimen, rode bessen en specerijen voeren de boventoon, zoals peper en een lichte indruk van vanille, die worden samengevoegd tot een uitstekende combinatie. 

Hoe smaakt deze wijn?

Licht, fruitig en soepel
Licht, fruitig en soepel
Smaak Smaak Licht, fruitig en soepel
Licht, fruitig en soepel
Land Land Argentinië
Streek Streek Mendoza
Druif Druif Cabernet Sauvignon
Domein Domein Hacienda del Plata
AlcoholAlcohol13,9%
SpijsSpijsGebraden kip
InhoudInhoud75 cl 
ClassificatieClassificatiegeen classificatie
HoutgerijptHoutgerijptNee
Biologisch

De Grote Hamersma score

“ “

Houtgerijpt

De uitbundigheid van zijn fruitige, leder en paprika aroma’s valt op door een fijne begeleiding van hout, die de identiteit van deze blend respecteert. Delicaat en elegant in de mond, met een uitstekende balans tussen frisheid en concentratie, zalvend, omhuld met zachte tannines en een aanhoudende afdronk. De helft van de wijn gedurende 6 maanden te laten rijpen in gebruikte Franse en Amerikaanse barriques.

Lees meer

Hacienda del Plata

Hacienda del Plata werd geboren met de bedoeling een verhaal over gezinswerk te vertellen en is opgericht in 1999. Om harmonie tussen mens en natuur te bereiken, met de waarde om eenheid en evenwicht te vertegenwoordigen, begeleidt elke generatie een vuurmerk. Wijnen verkrijgen die in elk van de zintuigen tot uitdrukking komen, met hun voornamen en gekozen kenmerken, Het principe van toewijding en de moeite die wordt gedaan om hun pracht te bereiken. Hacienda del Plata, een gewaardeerde wijnmakerij bestaande uit de vijfde generatie, wijdt zich elk seizoen aan een nieuwe oogst, een nieuwe vooruitgang. Doordrenkt van familiegeschiedenis en Argentijnse traditie.

Lees meer

Finca Las Marías Lujan de Cuyo

Gelegen in Finca Las Marías Lujan de Cuyo en omgeven door de wijngaarden van Malbec en Cabernet Sauvignon, is de wijnmakerij uitgerust met geavanceerde technologie en verouderingscapaciteit van Frans en Amerikaans eiken. Bij Hacienda del Plata wordt respect voor de procedures van een millenniumactiviteit op een evenwichtige manier in evenwicht gehouden met de eisen van de wereld van vandaag.

Lees meer

WIJNGAARD ​​LAS MARÍAS

Gelegen in Chacras de Coria, Lujan de Cuyo, Mendoza, op een hoogte van 920,82 meter boven zeeniveau. De ondiepe alluviale bodems bevorderen de geleiding van de hoge latwerkwijngaarden van Malbec en Cabernet Sauvignon in een gebied van 18 hectare.

Lees meer

WIJNGAARD ​​CASTRO BARROS

Het ligt in de wijk Carrodilla, Lujan de Cuyo, Mendoza, op een hoogte van 683 meter boven zeeniveau. De lage hekjes werden in 1932 geïmplanteerd op een grond die wordt gekenmerkt door kiezelstenen die een oppervlakte van 7,8 hectare pure Malbec beslaat.

Lees meer

Alternatieven

Scroll

Scroll naar boven