“Exclusief importeur van biologische topwijnen uit de Maghreb.”

Vendor: La Grand' Halte

Levertijd: 2-4 werkdagen
35 wijnen

La Grand’ Halte importeert geselecteerde topwijnen uit de Maghreb, een regio waar al meer dan 2500 jaar wijnen worden geproduceerd. Zo is La Grand’ Halte exclusieve importeur in Nederland voor het wijnhuis Domaine de Baccari uit Meknes (Marokko) en Société des Grands Crus de l’Ouest (SGCO) uit Oran (Algerije). Domaine de Baccari teelt op een oppervlakte van 30 hectare prijswinnende biologische rode, witte en rosé wijnen.

 

SGCO koopt haar druiven in bij 4000 lokale boeren die actief zijn in vijf verschillende wijnregio’s met een grote variëteit aan terroir. Dat geeft elke wijn van SGCO een unieke smaak.

Eigenaar van La Grand’ Halte Marco Rensma komt al vele jaren in Marokko en Algerije en is dan ook zeer verheugd om de heerlijke biologische wijnen van Baccari en de mooie wijnen van SGCO naar Nederland te halen.

Wijnexpert

La Grand’ Halte past perfect bij de familie van Vindmijnwijn.nl

La Grand’ Halte voegt een waardevolle dimensie toe aan het uitgebreide aanbod van Vindmijnwijn.nl. Met hun diepgaande kennis en expertise op het gebied van Marokkaanse, Algerijnse en Tunesische wijnen, evenals hun persoonlijke passie en gedeelde waarden, waaronder het streven naar kwaliteit en authenticiteit, zijn ze een perfecte aanvulling op onze wijnfamilie. Door samen te werken kunnen we wijnliefhebbers een breder scala aan keuzes en een verrijkende wijnervaring bieden.
Scroll naar boven