“Dé specialist in verrassende zuid-Spaanse wijnen.”

Vendor: Granada Wijnen

Levertijd: 2-4 werkdagen
61 wijnen

Granada Wijnen (2012) biedt verrassende wijnen van overwegend kleine familiebodega’s, allen uit de zuidelijke helft van Spanje. Wij importeren ál onze wijnen direct van de bodega en komen regelmatig bij onze wijnboeren over de vloer. Voor vrijwel al onze bodegas zijn wij de enige Nederlandse importeur. Onze originele Zuid-Spaanse wijnen komen uit tamelijk onbekende wijnregio’s in Andalusië (Granada, Almería, Montilla-Moriles, Sevilla, de sherry-driehoek) en ook uit Extremadura, Alicante, Jumilla, la Mancha, la Manchuela en Cebreros in de Gredosbergen (ten Westen van Madrid).

Prachtige berg- en heuvelachtige gebieden waar verrassende wijnen worden gemaakt met een eigen signatuur en een mooi verhaal. Ruim aanbod biologische wijn, natuurwijn en vegan wijn. Gemaakt van o.a. unieke autochtone druiven als Vijiriega, Jaen Blanco en Montepila en natuurlijk van echte Spaanse druiven als Tempranillo, Monastrell, Bobal, Graciano en Garnacha Tintorera. Hieronder bieden we een selectie aan van onze hoog gewaardeerde wijnen.

Wijnexpert

Granada Wijnen past perfect bij de familie van Vindmijnwijn.nl

Granada Wijnen past goed bij de ‘familie’ van Vindmijnwijn.nl vanwege hun expertise van Zuid-Spaanse (biologische en veganistische) wijnen, uitstekende service en gedeelde waarden, zoals het streven naar kwaliteit, puurheid en authenticiteit. Door samen te werken kunnen we wijnliefhebbers een nog ruimere selectie aanbieden en een verrijkende wijnervaring bezorgen.
Scroll naar boven