Juliénas Les Chanoriers | Frankrijk | gemaakt van de druif Gamay
Juliénas Les Chanoriers | Frankrijk | gemaakt van de druif Gamay

Juliénas Les Chanoriers

2019

Rood

Licht, fruitig en soepel
Licht, fruitig en soepel
Frankrijk
Frankrijk, Beaujolais
Gamay

13,75

Prijs is per fles

Tijdelijk niet beschikbaar

  • Tijdelijk niet beschikbaar
Verzenden via Post NL
Betalen via Ideal
Betalen via Mastercard
Betalen via PayPal
Vindmijnwijn vondst
Dit is een Vindmijnwijn.nl vondst

Een Vindmijnwijn Vondst is een wijn die voldoet aan tenminste één van de volgende criteria: ✓ Uitstekende prijs-kwaliteit ✓ Onontdekt in Nederland ✓ Blinkt uit in deze categorie

Mooi in balans

Prachtige rode wijn uit de Beaujolais regio in Frankrijk, gemaakt van de Gamay druif. Diep rood van kleur met invloeden van donker/zwart fruit. Milde smaak met een goede verdeling tussen suiker en zuurgraad. In de mond is de wijn vol en levendig met fluweelzachte tannines en een lange afdronk.

Hoe smaakt deze wijn?

Licht, fruitig en soepel
Licht, fruitig en soepel
Smaak Smaak Licht, fruitig en soepel
Licht, fruitig en soepel
Land Land Frankrijk
Streek Streek Beaujolais
Druif Druif Gamay
Domein Domein Corinne Gonin
AlcoholAlcohol13%
SpijsSpijsFazant
InhoudInhoud75 cl 
ClassificatieClassificatieNiet bekend
HoutgerijptHoutgerijptNee

De Grote Hamersma score

“ “

Corinne Gonin – Biologisch

Het wijndomein Corinne Gonin ligt in het hart van de Juliénas appellatie en is een familiebedrijf dat sinds 2007 geleid wordt door Corinne Gonin. Het domein is biologisch gecertificeerd en streeft naar een duurzame productie van wijn met respect voor de natuur.

Lees meer

Gamay druif

Deze wijn is gemaakt van de Gamay druif, die alleen in de Beaujolais regio groeit en bekend staat om zijn fruitige en levendige karakter. De druiven worden met de hand geplukt en gefermenteerd in roestvrijstalen tanks om de frisheid en fruitigheid van de druiven te behouden.

Lees meer

Lekker bij

Past goed bij gebraden wild en gevogelte met een stevige saus, maar ook bij verschillende kazen. Ideale temperatuur rond de 13 graden Celsius.

Lees meer

Alternatieven

Scroll

Scroll naar boven