Weingut Rappenhof Chardonnay Gutswein Hieronymus und Alexander | Duitsland | gemaakt van de druif Chardonnay
Weingut Rappenhof Chardonnay Gutswein Hieronymus und Alexander | Duitsland | gemaakt van de druif Chardonnay

Weingut Rappenhof Chardonnay Gutswein Hieronymus und Alexander

2021

Witte wijn

12,95

Prijs is per fles

  • Op voorraad:
    Binnen 2-4 werkdagen in huis
Verzenden via Post NL
Betalen via Ideal
Betalen via Mastercard
Betalen via PayPal
Vindmijnwijn vondst
Dit is een Vindmijnwijn.nl vondst

Een Vindmijnwijn Vondst is een wijn die voldoet aan tenminste één van de volgende criteria: ✓ Uitstekende prijs-kwaliteit ✓ Onontdekt in Nederland ✓ Blinkt uit in deze categorie

VDP Gutswein Chardonnay

Deze Chardonnay Hieronymus und Alexander van Rappenhof is een chardonnay die valt onder de Gutsweinen. Tropisch fruit, passievrucht en banaan met een zachte smaak door rijping in grote houten vaten.

Hoe smaakt deze wijn?

AlcoholAlcohol12%
SpijsSpijsGarnalencocktail
InhoudInhoud75 cl 
ClassificatieClassificatieGutswein
HoutgerijptHoutgerijptNee

De Grote Hamersma score

“ “

Eerbetoon

De chardonnay gutswein is een eerbetoon aan Hieronymus Hirsch, 1ste generatie en oprichter van ons wijnhuis en Alexander Muth, 13de generatie.

Lees meer

Bijzonderheden

VDP Gutswein. De landgoedwijnen weerspiegelen het gevarieerde terroir van de regio en de afzonderlijke dorpen. Ze zijn typerend voor de variëteit, puristisch, ongecompliceerd en elegant. 100% chardonnay Opgevoed op grote houten vaten. Alcohol 11,9% Restsuiker 6,2 g / l Zuurgraad 6,8 g / l

Lees meer

Wijnhuis

Weingut Rappenhof in Alsheim is sinds 1604, vandaag in generatie twaalf en dertien, familiebezit en breidt uit met locaties tussen Nierstein en Alsheim over het Kerngebied van de Rijn-Hessische Rijnvlakte. Van weelderige terrassen in Alsheim, steenachtige kalksteen mergel in Oppenheim en minerale rode leisteen in de Niersteiner Lagen, op de beroemde RotenHang waar de druiven profiteren van het volledige potentieel van uitzonderlijke terroir van de regio. Elegantie, karakter en Uitdrukking. Traditie, oorsprong en topkwaliteit – al meer dan 400 jaar.

Lees meer
Scroll naar boven