“Ontdek zorgvuldig geselecteerde parels van kleinschalige wijnhuizen uit Italië.”

Vendor: Time to Wine

Levertijd: 2-4 werkdagen
120 wijnen

Time to Wine is een wijnhandel gevestigd in Den Bosch sinds 2016 en is ontstaan uit pure passie. Richard & Lisa hebben een voorliefde voor betaalbare kwaliteitswijnen. Onze voorkeur gaat uit naar wijnen van kleine familie wijnhuizen waarbij wijn met de paplepel wordt ingegoten, generatie op generatie. Wijnen met een goed verhaal en een rijke historie.

Time to Wine is gespecialiseerd in het importeren van de fijnste wijnen met de focus op Italië en haar heerlijke Italiaanse wijnen. De veelal kleinschalige familiebedrijven zijn door ons zorgvuldig gekozen en de wijnen stuk voor stuk geproefd. Alleen de beste wijnen importeren we naar Nederland.

Time to wine | Richard & Lisa

Time to Wine past perfect bij de familie van Vindmijnwijn.nl

Time to Wine voegt een waardevolle dimensie toe aan het uitgebreide aanbod van Vindmijnwijn.nl. Met hun diepgaande kennis en expertise op het gebied van Italiaanse wijnen, evenals hun persoonlijke passie en gedeelde waarden, waaronder het streven naar kwaliteit en authenticiteit, zijn ze een perfecte aanvulling op onze wijnfamilie. Door onze krachten te bundelen, kunnen we wijnliefhebbers een nog ruimere selectie bieden en een verrijkende wijnervaring bezorgen. Samen streven we naar het leveren van kwaliteitswijnen en het inspireren van wijnliefhebbers.
Scroll naar boven