Bella Donna - Marselan | Uruguay | gemaakt van de druif marselan
Bella Donna - Marselan | Uruguay | gemaakt van de druif marselan

Bella Donna - Marselan

2017

Rode wijn

Indien 2017 niet beschikbaar is, leveren wij 2018.

16,95

Prijs is per fles

  • Op voorraad:
    Binnen 2-4 werkdagen in huis
Verzenden via Post NL
Betalen via Ideal
Betalen via Mastercard
Betalen via PayPal
Vindmijnwijn vondst
Dit is een Vindmijnwijn.nl vondst

Een Vindmijnwijn Vondst is een wijn die voldoet aan tenminste één van de volgende criteria: ✓ Uitstekende prijs-kwaliteit ✓ Onontdekt in Nederland ✓ Blinkt uit in deze categorie

Een explosie van fruit

Bella Donna Marselan is een druif die ontstaat uit de kruising tussen Cabernet Sauvignon en Grenache
Blauwachtig violette kleur met aroma's die doen denken aan frambozen, bramen, aardbeien, pruimen en tonen van peper. In de mond presenteert het een explosie van fruit, een wijn met een spectaculair volume, compact en extreem sappig met een lichte zoetheid die het zeer aangenaam maakt.

Hoe smaakt deze wijn?

AlcoholAlcohol13,5%
SpijsSpijsBiefstuk
InhoudInhoud75 cl 
ClassificatieClassificatiegeen classificatie
HoutgerijptHoutgerijptNee

De Grote Hamersma score

“ “

Oude familiewijnmakerij Antigua Bodega Stagnari

Van een oude familiewijnmakerij Antigua Bodega Stagnari in Santos Places Canelones, gebouwd in 1928, worden moderne wijnen gemaakt, begiftigd met finesse en grote charme. Virginia Stagnari Directeur, haar kinderen Mariana en Carlo Young talenten die, samen met Laura Casella, een professional erkend voor haar carrière in de wijnwereld, het huidige gezicht van dit wijnhuis en de stijl van zijn wijnen bepalen.

Lees meer

Santos Places, La Paz

​De wijngaarden bevinden zich in Santos Places, La Paz, waar het terroir heel bijzonder is aangezien de wijnmakerij omgeven is door steengroeven. In dit bevoorrechte terroir vinden de wijnstokken rustieke en steenachtige bodems met een goede afwatering, wat de intensiteit, concentratie en het aroma van de druiven en wijn bevordert. De ondiepe zanderige kleigrond rust op een gesteente dat is samengesteld uit van nature rottend roze graniet van zo’n 500 tot 600 miljoen jaar oud. Dit type roze graniet komt alleen voor in deze regio van heilige plaatsen.

Lees meer

De Tannat en Merlot uit Antigua Bodega

​De Tannat en Merlot uit Antigua Bodega zijn het resultaat van het Terroir-concept: “inspiratie van jonge talenten, gesteente, klimaat met grote thermische amplitude en helderheid”.

Lees meer

Lekker bij

Deze wijn vraagt ​​om lekker eten, sappig en met veel smaak, zoals vleessauzen met barbecue, taco’s en als jonge maar krachtige wijn kan hij vergezeld gaan van iets pittigs. ​ ​

Lees meer
Scroll naar boven