Boschendal 1685 Sauvignon Blanc Grande Cuvée | Zuid-Afrika | gemaakt van de druif Sauvignon Blanc
Boschendal 1685 Sauvignon Blanc Grande Cuvée | Zuid-Afrika | gemaakt van de druif Sauvignon Blanc

Boschendal 1685 Sauvignon Blanc Grande Cuvée

2021

Witte wijn

15,95

Prijs is per fles

  • Op voorraad:
    Binnen 2-4 werkdagen in huis
Verzenden via Post NL
Betalen via Ideal
Betalen via Mastercard
Betalen via PayPal
Vindmijnwijn vondst
Dit is een Vindmijnwijn.nl vondst

Een Vindmijnwijn Vondst is een wijn die voldoet aan tenminste één van de volgende criteria: ✓ Uitstekende prijs-kwaliteit ✓ Onontdekt in Nederland ✓ Blinkt uit in deze categorie

De Boschendal met de blauwe capsule

Dé Boschendal 1685 Sauvignon Blanc Grande Cuvée die iedereen kent en lekker vindt! Velen bestellen hem ook wel als 'de Boschendal met de blauwe capsule'. Gewoon een zeer goede Sauvignon Blanc, die door het gebruik van een klein percentage Semillon een heerlijke wijn vormt.

Hoe smaakt deze wijn?

AlcoholAlcohol13%
SpijsSpijsFazant
InhoudInhoud75 cl 
ClassificatieClassificatieWine of Origen
HoutgerijptHoutgerijptNee

De Grote Hamersma score

“ “

Mineraliteit

Deze strokleurige wijn heeft een aroma van kruiden en tropisch fruit, met hints van limoen en groene vijg. Een zachte, volle wijn met een harmonieus smaakpalet en een omhulde zuurgraad die bijdraagt ​​aan de pittige, minerale afdronk.

Lees meer

8.5 in De Grote Hamersma

Wat zegt De Grote Hamersma over deze wijn: “Door Boschendal klinkt hoorngeschal. Flink doorklinkende groene appels, kruisbessen, kiwi, tuinboontjes, grapefruit en limoen. De verzamelde menigte stuift uiteen om ceviche te gaan klaarmaken.”

Lees meer

De wijnboerderij

Maar een paar plaatsen ter wereld kunnen claimen alles te hebben waar een wijnliefhebber naar verlangt. Boschendal Estate is zo’n unieke bestemming. Deze magnifieke Boschendal winery ligt op een uurtje rijden van Kaapstad, in het pittoreske Groot Drakenstein Valley, aan de rand van Franschhoek. Wereldberoemd is de Boschendal picknick en de fameuze lunch in het sfeervolle restaurant. Redenen om eens een bezoek te brengen aan Boschendal; de parel van Franschhoek.

Lees meer

Lekker bij

Heerlijk als aperitief en een ideale partner bij gerookte zalm, calamari, schelp- en schaaldieren, gevogelte en kalfsvlees.

Lees meer
Scroll naar boven