Boplaas 'Stoepsit'  Sauvignon Blanc | Zuid-Afrika | gemaakt van de druif Sauvignon Blanc
Boplaas 'Stoepsit'  Sauvignon Blanc | Zuid-Afrika | gemaakt van de druif Sauvignon Blanc

Boplaas 'Stoepsit' Sauvignon Blanc

2023

Witte wijn

8,95

Prijs is per fles

  • Op voorraad:
    Binnen 2-4 werkdagen in huis
Verzenden via Post NL
Betalen via Ideal
Betalen via Mastercard
Betalen via PayPal
Vindmijnwijn vondst
Dit is een Vindmijnwijn.nl vondst

Een Vindmijnwijn Vondst is een wijn die voldoet aan tenminste één van de volgende criteria: ✓ Uitstekende prijs-kwaliteit ✓ Onontdekt in Nederland ✓ Blinkt uit in deze categorie

Stoepsit

Om Boplaas 'Ouma Roline' haar 90ste verjaardag, haar liefde voor Sauvignon Blanc, de ontelbare middagen dat ze vrienden en familie heeft vermaakt op haar 'stoep' en de vreugde die dat haar heeft gebracht, te vieren, is het alleen maar passend dat van deze vintage de Boplaas Sauvignon Blanc voortaan wordt gebotteld als de Boplaas Stoepsit Sauvignon Blanc.

Hoe smaakt deze wijn?

AlcoholAlcohol12,3%
SpijsSpijsTruffelrisotto
InhoudInhoud75 cl 
ClassificatieClassificatieWine of Origen
HoutgerijptHoutgerijptNee

De Grote Hamersma score

“ “

Limoenfris en droog

Een platina gekleurde droge witte wijn met een bouquet van vers fruit, aroma’s van limoen en citroengras in de neus. Heerlijke pittige limoensmaken met knapperige droge afdronk op het pallet.

Lees meer

Het wijnhuis Boplaas

Boplaas is gelegen in Calitzdorp, een klein pittoresk dorpje in de Zuid-Kaap in het majestueuze Kleine Karoo. De familie Nel maakt deel uit van een rijke erfenis die teruggaat tot meer dan 150 jaar. Boplaas is een familiebedrijf met Carel Nel, een Kaapse wijnmeester, als eigenaar en keldermeester. Boplaas wordt al geruime tijd beschouwd als een voorloper in de productie van premium wijn en port.

Lees meer

Lekker bij

De tropische fruitmelange van deze Sauvignon past het best bij gegrilde kabeljauw en dikke huisgemaakte frietjes, of serveer deze wijn altijd goed gekoeld als aperitief of bijgerecht!

Lees meer
Scroll naar boven