Bodega Familia Blanco - Mairena - Sauvignon Blanc | Argentinië | gemaakt van de druif Sauvignon Blanc
Bodega Familia Blanco - Mairena - Sauvignon Blanc | Argentinië | gemaakt van de druif Sauvignon Blanc

Bodega Familia Blanco - Mairena - Sauvignon Blanc

2018

Wit

Fris, fruitig en droog
Fris, fruitig en droog
Argentinië
Argentinië, Mendoza
Sauvignon Blanc

12,95

Prijs is per fles

Tijdelijk niet beschikbaar

  • Tijdelijk niet beschikbaar
Verzenden via Post NL
Betalen via Ideal
Betalen via Mastercard
Betalen via PayPal
Vindmijnwijn vondst
Dit is een Vindmijnwijn.nl vondst

Een Vindmijnwijn Vondst is een wijn die voldoet aan tenminste één van de volgende criteria: ✓ Uitstekende prijs-kwaliteit ✓ Onontdekt in Nederland ✓ Blinkt uit in deze categorie

Sauvignon Blanc met Exotische frisheid!

Een bijzondere Sauvignon Blanc met exotische frisheid. Een aanvulling op ontspannen lunches en elegante nachten. Op de neus zijn de citrusaroma’s exotische en groen-grasachtige tonen die worden gecombineerd met de kruidachtige en wijnruit opvallend, in het slot verrassend met tonen van tropisch fruit. De smaak vanananas en roze grapefruit overheerst in de mond en gaat gepaard met een natuurlijke droge geïntegreerde zuurgraad, die typerend is voor de druif, waardoor hij onderscheidend en nerveus is, altijd vriendelijk, met een lange en zeer verfrissende afdronk. Alleen of gecombineerd met klassieke zeevruchten of in innovatieve allianties zoals roomsoepen, halfharde kazen, ovengeroosterde groenten, terrines en groentelasagne.

Het wijnhuis Bodega Familia Blanco

Het wijnhuis Bodega Familia Blanco staat voor traditie en innovatie. Betrokkenheid en toewijding. Geduld en kwaliteit. Dit zijn de principes waarmee Bodega Familia Blanco onze wijnen tot leven wekt.

Traditie 

Met de traditie die geworteld is in drie generaties Spaanse boeren en met de visie om bij te dragen aan een innovatieve wijnbouw, begonnen wij Mónica en Gabriel in de jaren 80 aan het prachtige pad om het land te bewerken.

Bodega Familia Blanco

In 2005 hebben we, vergezeld van onze 5 kinderen (Ivana, Rocío, Lucía, Gabriel en Álvaro), Bodega Familia Blanco opgericht, een onderneming gekenmerkt door uiterste zorg in de stadia van productie, wijnbereiding, opslag, marketing en distributie, overtuigd van het aanbieden van elk glas het beste van de familie.

Terroir

Onze Familia Blanco- en Mairena-wijnen weerspiegelen de voortreffelijkheid die voortkomt uit inspanning, professionaliteit en genegenheid en drukken het typische karakter van ons terroir uit. Net als de traditie overstijgen ze de tijd en bouwen ze aan de toekomst.

Luján de Cuyo

Geboren uit onze 3 landgoederen gelegen in het Alta de Ugarteche-gebied, Luján de Cuyo, met een hoogte van 970 tot 1070 meter boven zeeniveau, drukken de wijnen van de Familia Blanco- en Mairena-lijnen consistentie en stabiliteit uit, fruitig en met de complexiteit die wordt geboden door Franse eik. 

Hoe smaakt deze wijn?

Fris, fruitig en droog
Fris, fruitig en droog
Smaak Smaak Fris, fruitig en droog
Fris, fruitig en droog
Land Land Argentinië
Streek Streek Mendoza
Druif Druif Sauvignon Blanc
Domein Domein Bodega Familia Blanco
AlcoholAlcohol12,5%
SpijsSpijs
InhoudInhoud75 cl 
ClassificatieClassificatiegeen classificatie
HoutgerijptHoutgerijptNee

De Grote Hamersma score

“ “

Alternatieven

Scroll

Scroll naar boven