Emergente Garnacha Seleccion | Spanje | gemaakt van de druif Garnacha
Emergente Garnacha Seleccion | Spanje | gemaakt van de druif Garnacha

Emergente Garnacha Seleccion

2015

Rood

Complex, krachtig en vol
Complex, krachtig en vol
Spanje
Spanje, Navarra
Garnacha

15,50

Prijs is per fles

Tijdelijk niet beschikbaar

  • Tijdelijk niet beschikbaar
Verzenden via Post NL
Betalen via Ideal
Betalen via Mastercard
Betalen via PayPal
Vindmijnwijn vondst
Dit is een Vindmijnwijn.nl vondst

Een Vindmijnwijn Vondst is een wijn die voldoet aan tenminste één van de volgende criteria: ✓ Uitstekende prijs-kwaliteit ✓ Onontdekt in Nederland ✓ Blinkt uit in deze categorie

18 maanden houtgerijpt

De wijn heeft 18 maanden gerijpt in nieuwe Franse eikenhouten vaten en is een genot voor de zintuigen. Voordat je gaat ruiken en proeven wordt aangeraden deze wijn te decanteren voor consumptie.

Hoe smaakt deze wijn?

Complex, krachtig en vol
Complex, krachtig en vol
Smaak Smaak Complex, krachtig en vol
Complex, krachtig en vol
Land Land Spanje
Streek Streek Navarra
Druif Druif Garnacha
Domein Domein BODEGAS MARQUÉS DE MONTECIERZO
AlcoholAlcohol13,5%
SpijsSpijsHert
InhoudInhoud75 cl 
ClassificatieClassificatieDenominación de Origen
HoutgerijptHoutgerijptNee

De Grote Hamersma score

“ “

Zwaargewicht

De wijn is granaatrood van kleur met een blauwe rand. Bij het ruiken zijn er zoveel aroma’s dat je niet weet waar je moet beginnen…rode en blauwe bessen  kruiden, vanille, toast, koffie…en natuurlijk hout. Bij het proeven merk dat je te maken hebt met een zwaargewicht. De zuurgraad is zeer uitgebalanceerd. De afdronk is zonder meer lang, en meer kruidig dan fruitig. Laat je vervoeren door deze prachtige wijn, voor een bijzondere gelegenheid in goed gezelschap!

Lees meer

Bodegas Marques de Montecierzo

De 30 hectare grote wijngaarden van bodega Marqués de Montecierzo liggen op een hoogte van 400 meter in de plaats Castejón, in het zuiden van Navarra grenzend aan La Rioja. In dit gebied heerst een bijzondere microklimaat. Het is er droog door de nabijheid van een woestijn, maar tegelijkertijd zorgen de rivier de Ebro, sterke valleiwinden en rijke kalksteengronden voor ideale omstandigheden voor wijnbouw. Dit in combinatie met de grote passie en traditie van de familie Melero-Lozano resulteert in formidabele wijnen die al vaak in de prijzen zijn gevallen. De bodega is gevestigd in een emblematisch honderdjarig gebouw dat aangemerkt is als lokaal erfgoed. In het gebouw bevinden zich kelders en tunnels die zorgen voor de ideale temperatuur en vochtigheid voor het rijpen van de wijnen.

Lees meer

Alternatieven

Scroll

Scroll naar boven