Mas Granier Les Marnes

Verkoop door: Provinto | Categorie: Wit

Topwijn uit de Languedoc

De wijnen van Mas Montel-Mas Granier leveren een constante kwaliteit vanuit de Languedoc. Doordat de druiven gebruikt voor ‘Les Marnes’ voor een deel op nieuwe vaten worden gelagerd ontstaat een volle aromatische wijn met een licht bloemige neus. In de mond mooi rijp tropisch fruit en een gelaagdheid door de houtlagering. Gemaakt van 70 % Roussanne, 20 % Grenache Blanc en 10 % Viognier druiven.

Mas Granier

In de Languedoc, op het land van Sommières, in de oude boerderij van de Priorij St. Pierre d’Aspères werd in 815 de Cellier du Mas Montel gebouwd. Marcel Granier werd de eigenaar in 1945. Sinds 1992 proberen zijn zonen Dominique en Jean-Philippe van dit familiedomein Mas Granier één van de meest gerenommeerde mas in de Languedoc te maken.

Lekker bij

Garnalencocktail, tonijncarpaccio, rollade, speenvarken, gegrilde gamba’s, bouillabaisse, gebakken tonijn, zeebaars of zwaardvis.

Frankrijk
Grenache blanc, roussanne, viognier
2017
Vol, rijk en complex

Online wijn bestellen van Provinto

Provinto levert online ‘wijnadvies op smaak’ met een uniek concept: met onze wizard creëer je je persoonlijke wijnprofiel, waarvoor wij wijnen selecteren die passen bij jouw smaak. De kwaliteitswijnen die…

Bekijk het assortiment