Skaramuča Aria | Kroatië | gemaakt van de druif Pošip
Skaramuča Aria | Kroatië | gemaakt van de druif Pošip

Skaramuča Aria

2022

Witte wijn

17,50

Prijs is per fles

  • Op voorraad:
    Binnen 2-4 werkdagen in huis
Verzenden via Post NL
Betalen via Ideal
Betalen via Mastercard
Betalen via PayPal
Vindmijnwijn vondst
Dit is een Vindmijnwijn.nl vondst

Een Vindmijnwijn Vondst is een wijn die voldoet aan tenminste één van de volgende criteria: ✓ Uitstekende prijs-kwaliteit ✓ Onontdekt in Nederland ✓ Blinkt uit in deze categorie

Opwekkende witte blend

Aria is een crispy frisse wijn met veel citrus, citroengras en een beetje sinaasappelschil. Het is een lichte wijn met mooie levendige zuren. De fruitigheid van de cuvée is te danken aan de rukatac-druif en maakt dit een heerlijke frisse opwekkende blend.

Hoe smaakt deze wijn?

AlcoholAlcohol13,5%
SpijsSpijsKip
InhoudInhoud75 cl 
ClassificatieClassificatieVrhunsko
HoutgerijptHoutgerijptNee

De Grote Hamersma score

“ “

Bijzondere autochtone druivenrassen

De Aria van Vina Skaramuča is een nieuwe witte wijn van wijnhuis Skaramuča gemaakt van twee bijzondere autochtone Dalmatische druiven (Pošip en Rukatac). Het is voor het eerst dat dit wijnhuis een blend maakt van van twee variëteiten. Aria is dan ook in de letterlijke vertaling uit het Latijn: verfrissende lucht.

Lees meer

Lekker bij

Deze wijn is heerlijk als aperitief maar past ook bij vele visgerechten, zeevruchten en wit vlees. De wijn kan, net als zijn grote broer die alleen van de Pošip-druif gemaakt is, behoorlijk wat hebben, zowel qua pittigheid, qua vetheid en wat betreft intensiteit.

Lees meer
Scroll naar boven