Fernandez de Arcaya Vina Perguita Rosado | Spanje | gemaakt van de druif Garnacha
Fernandez de Arcaya Vina Perguita Rosado | Spanje | gemaakt van de druif Garnacha

Fernandez de Arcaya Vina Perguita Rosado

2020

Rosé wijn

6,50

Prijs is per fles

Tijdelijk niet beschikbaar

  • Tijdelijk niet beschikbaar
Verzenden via Post NL
Betalen via Ideal
Betalen via Mastercard
Betalen via PayPal
Vindmijnwijn vondst
Dit is een Vindmijnwijn.nl vondst

Een Vindmijnwijn Vondst is een wijn die voldoet aan tenminste één van de volgende criteria: ✓ Uitstekende prijs-kwaliteit ✓ Onontdekt in Nederland ✓ Blinkt uit in deze categorie

Verrassend fris en fruitig

Net als de Chardonnay van Bodegas Fernandez de Arcaya is deze Garnacha rosé wat minder expressief dan andere soortgenoten uit Navarra. De wijn is echter wel verrassend fris en fruitig, zonder dominant aanwezig te zijn.

Hoe smaakt deze wijn?

AlcoholAlcohol13%
SpijsSpijsKip
InhoudInhoud75 cl 
ClassificatieClassificatieDenominación de Origen
HoutgerijptHoutgerijptNee

De Grote Hamersma score

“ “

Vinificatie

Voordat de alcoholische vergisting van de wijn plaatsvindt in kleine RVS vaten gedurende 15 dagen vindt bij deze wijn eerst de koude maceratie plaats gedurende 12 tot 24 uur. Van de oogst van de druiven tot de botteling is de wijn niet in direct contact met de handen gekomen. Alle processen worden uitgevoerd met de modernste technologie om de beste kwaliteit van deze wijn te behouden. Om deze reden heeft ook deze wijn zeer zuivere aroma’s. Erg lekker als aperitief, of om juist tijdens een koude avond thuis op de bank weer even dat lentegevoel terug te halen

Lees meer

Bodegas Fernandez de Arcaya

De activiteiten van Bodegas Fernández de Arcaya zijn gestart in 1990 op een landgoed van 4 hectare (Finca Perguita) in Los Arcos, aan de historische Camino de Santiago. De wijngaarden bevinden zich op kalkhoudende kleigronden op 450 m hoge hellingen en beslaan in totaal 54 hectare. Fernández maakt vooral rode houtgerijpte wijnen van Merlot, Tempranillo en Cabernet Sauvignon druiven. De focus op kwaliteit bij deze bodega zie en proef je terug in het kleinste detail.

Lees meer

Focus op kwaliteit

Als één van de weinigen in Europa produceert Fernández Kosher wijn genaamd “Alate”. Deze wijn is door de Orthodox Union officieel gecertificeerd als Kosher wijn. De kwaliteitseisen die de Orthodox Union stelt aan Kosher wijnen zijn zeer hoog, en deze hoge kwaliteit vindt je dan ook terug in alle wijnen van deze bodega.

Lees meer

Tijdelijk niet beschikbaar

Scroll naar boven