Weingut Rappenhof Gewürztraminer Hieronymus Und Alexander Gutswein | Duitsland | gemaakt van de druif Gewürztraminer
Weingut Rappenhof Gewürztraminer Hieronymus Und Alexander Gutswein | Duitsland | gemaakt van de druif Gewürztraminer

Weingut Rappenhof Gewürztraminer Hieronymus Und Alexander Gutswein

2021

Witte wijn

12,95

Prijs is per fles

  • Op voorraad:
    Binnen 2-4 werkdagen in huis
Verzenden via Post NL
Betalen via Ideal
Betalen via Mastercard
Betalen via PayPal
Vindmijnwijn vondst
Dit is een Vindmijnwijn.nl vondst

Een Vindmijnwijn Vondst is een wijn die voldoet aan tenminste één van de volgende criteria: ✓ Uitstekende prijs-kwaliteit ✓ Onontdekt in Nederland ✓ Blinkt uit in deze categorie

Zacht en elegant

Een mooie 100% Gewürztraminer van het Duitse Weingut Rappenhof. Deze Gewürztraminer doet zijn naam eer aan! In de geur fruitig, bloemig en zacht. Lyche aroma’s en rozengeur in de neus, vlierbessen met fijne honingtonen in de mond. Zacht en elegant. Met een delicate frisse en zachte afdronk.

Hoe smaakt deze wijn?

AlcoholAlcohol11%
SpijsSpijsGarnalencocktail
InhoudInhoud75 cl 
ClassificatieClassificatieGutswein
HoutgerijptHoutgerijptNee

De Grote Hamersma score

“ “

Eerbetoon

Deze mooie basis Gewürztraminer is een eerbetoon aan Hieronymus Hirsch, 1ste generatie en oprichter van ons wijnhuis en Alexander Muth, 13de generatie.

Lees meer

Vinificatie

VDP Gutswein. De landgoedwijnen weerspiegelen het gevarieerde terroir van de regio en de afzonderlijke dorpen. Ze zijn typerend voor de variëteit, puristisch, ongecompliceerd en elegant. 100% Gewürztraminer Opgevoed op stalen tanks Alcohol 10,9% Restsuiker 21,3 g / l Zuurgraad 6,1 g / l

Lees meer

Wijnhuis

Weingut Rappenhof in Alsheim is sinds 1604, vandaag in generatie twaalf en dertien, familiebezit en breidt uit met locaties tussen Nierstein en Alsheim over het Kerngebied van de Rijn-Hessische Rijnvlakte. Van weelderige terrassen in Alsheim, steenachtige kalksteen mergel in Oppenheim en minerale rode leisteen in de Niersteiner Lagen, op de beroemde RotenHang waar de druiven profiteren van het volledige potentieel van uitzonderlijke terroir van de regio. Elegantie, karakter en Uitdrukking. Traditie, oorsprong en topkwaliteit – al meer dan 400 jaar.

Lees meer
Scroll naar boven