“Bij ons vind je de pareltjes uit de Bourgogne.”

Vendor: Lekkerewijn

Levertijd: 2-4 werkdagen
15 wijnen

Je kunt wijn proeven, opdrinken, uitspugen, doorspoelen; goedkeuren of afkeuren, over de afdronk praten of over de structuur, over de complexiteit of over de kiwi`s die je proeft of niet, je kunt over de jaargang en het wijngebied discussiëren, je kunt je laten verleiden door de meest fantastische teksten waarmee wijn-aanbieders hun producten aanprijzen, maar bovenal geldt: je moet wijn uiteindelijk gewoon lekker vinden. Vandaar Lekkerewijn!

We hebben een huisje in de Bourgogne en als geïnteresseerde wijnliefhebbers, zijn we permanent op zoek in dit prachtige gebied, in de geboorteplaats van de Chardonnay, naar wijnen zonder grote naam maar met verrukkelijke wijnen; buiten de grote Appellations.

Behalve de grote namen uit de Cote D’Or, zijn er veel wijnboeren in de Bourgogne die prachtige, frisse witte wijnen maken en volle rode van hoogwaardige kwaliteit voor een zeer acceptabele prijs!

Mijn “pareltjes”. Wijn met een hoofdletter W en een kleine letter p van prijs.

Ik heb ze gezocht, gevonden en ik blijf zoeken.

Laat je verrassen, proef en geniet!

Wijnexpert

Lekkerewijn past perfect bij de familie van Vindmijnwijn.nl

Lekkerewijn voegt een waardevolle dimensie toe aan het uitgebreide aanbod van Vindmijnwijn.nl. Met hun diepgaande kennis en expertise op het gebied van de Franse Bourgogne wijnen, evenals hun persoonlijke passie en gedeelde waarden, waaronder het streven naar kwaliteit en authenticiteit, zijn ze een perfecte aanvulling op onze wijnfamilie. Door samen te werken kunnen we wijnliefhebbers een breder scala aan keuzes en een verrijkende wijnervaring bieden.
Scroll naar boven