L. Tramier et Fils Chablis | Frankrijk | gemaakt van de druif Chardonnay
L. Tramier et Fils Chablis | Frankrijk | gemaakt van de druif Chardonnay

L. Tramier et Fils Chablis

2022

Witte wijn

19,95

Prijs is per fles

  • Op voorraad:
    Binnen 2-4 werkdagen in huis
Verzenden via Post NL
Betalen via Ideal
Betalen via Mastercard
Betalen via PayPal
Vindmijnwijn vondst
Dit is een Vindmijnwijn.nl vondst

Een Vindmijnwijn Vondst is een wijn die voldoet aan tenminste één van de volgende criteria: ✓ Uitstekende prijs-kwaliteit ✓ Onontdekt in Nederland ✓ Blinkt uit in deze categorie

Frisse en zachte Chablis

Een frisse en zachte wijn met fijne zuren en in smaak tonen van citrus, witte perzik en meloen. Een elegante, zachte afdronk.

Hoe smaakt deze wijn?

AlcoholAlcohol12,5%
SpijsSpijsVis
InhoudInhoud75 cl 
ClassificatieClassificatieAOP
HoutgerijptHoutgerijptNee

De Grote Hamersma score

“ “

Het wijnhuis

Traditie combineren met vooruitgang om u wijnen te brengen met meer dan 150 jaar expertise In het jaar 1842 richtte Louis Tramier zijn eigen bedrijf op en er is geen omkijken meer naar. Het wijnhuis kijkt er al meer dan een eeuw naar uit om expertise op te doen en die expertise te combineren met de nieuwste oenologische technologie om ervoor te zorgen dat ze de beste kwaliteitswijnen kunnen maken. Maison L Tramier & Fils rijpen hun wijnen in kelders die dateren uit 1830 en gebotteld met behulp van de nieuwste technologie; ze zijn de perfecte combinatie van traditie en vooruitgang.

Lees meer

Traditie en technologie

Maison L. Tramier & Fils fuseren traditie en moderne technologie Maison L. Tramier werd voor het eerst opgericht in het jaar 1842 en had heel wat te bieden als het gaat om expertise en wijnen van goede kwaliteit. Ze hebben een lange weg afgelegd sinds 1842 en ze zijn de hele weg vooruit gegaan. Met betrekking tot de technieken uit het verleden accepteren ze moderne technologie met open armen. De wijnen worden nog steeds geproduceerd in het oorspronkelijke gebouw en hun wijnen rijpen tot in de perfectie in de gewelfde kelders die dateren uit het jaar 1830. Desondanks schuwen ze het gebruik van de nieuwste oenologische technologie niet, vooral voor hun botteling .

Lees meer
Scroll naar boven