“Verras uw zintuigen met Qualyvines: wijn vol passie!”

Vendor: Qualyvines

Levertijd: 1 werkdag
72 wijnen

Qualyvines is al sinds 2002 de toonaangevende importeur van bijzondere en spannende wijnen in Nederland. Wij zijn altijd op zoek naar de wijn die verrast, de zintuigen prikkelt en gewoon anders is dan alle andere wijnen. Sinds begin 2017 is Qualyvines ook importeur van verschillende delicatesse producten, zoals Franse saucissons.

Ben je uitgekeken op de bekende, klassieke wijnen? Wij laten je graag kennis maken met onze bijzondere wijnen.

 

Dit zijn wijnen van kleine producenten die alleen in beperkte oplagen produceren en wijnen van onbekendere druivensoorten. Bij Qualyvines is wijn niet saai!

Wij nemen je graag mee op onze wereldwijde wijnreis langs al die bekende en onbekende wijngebieden. Kijk snel in ons assortiment welke pareltjes we voor je hebben weten te bemachtigen.

Wijnexpert

Qualyvines past perfect bij de familie van Vindmijnwijn.nl

Met hun diepgaande kennis en expertise op het gebied van de Zuid-Afrikaanse, Spaanse en Italiaanse wijnen voegt Qualyvines een waardevolle dimensie toe aan het uitgebreide aanbod van Vindmijnwijn.nl. Hun persoonlijke passie en gedeelde waarden, zoals het streven naar kwaliteit en authenticiteit, maken hen een perfecte aanvulling op onze wijnfamilie. Samen kunnen we wijnliefhebbers een breed scala aan keuzes bieden en een verrijkende wijnervaring creëren.
Scroll naar boven