Bodega Cañón Escondido Finca Tannat | Bolivia | gemaakt van de druif tannat
Bodega Cañón Escondido Finca Tannat | Bolivia | gemaakt van de druif tannat

Bodega Cañón Escondido Finca Tannat

2021

Rode wijn

Indien 2021 niet beschikbaar is, leveren wij 2022.

18,50

Prijs is per fles

  • Op voorraad:
    Binnen 2-4 werkdagen in huis
Verzenden via Post NL
Betalen via Ideal
Betalen via Mastercard
Betalen via PayPal
Vindmijnwijn vondst
Dit is een Vindmijnwijn.nl vondst

Een Vindmijnwijn Vondst is een wijn die voldoet aan tenminste één van de volgende criteria: ✓ Uitstekende prijs-kwaliteit ✓ Onontdekt in Nederland ✓ Blinkt uit in deze categorie

Intense Boliviaanse Tannat

Intens robijnrood met violette tonen, schoon en helder. Boeiende tonen van rode bosvruchten en gekonfijte zwarte vruchten, de tijd op eikenhout brengt ons tonen van geroosterd en gerookt, wat een perfecte balans en integratie geeft tussen hout en fruit. In de mond een wijn met een gemiddelde persistentie, elegant en gemakkelijk te drinken. Gastronomische suggestie: Ideaal bij rood vlees, gezouten kazen en regionale gerechten.

Hoe smaakt deze wijn?

AlcoholAlcohol14%
SpijsSpijsBiefstuk
InhoudInhoud75 cl 
ClassificatieClassificatieGeen
HoutgerijptHoutgerijptNee

De Grote Hamersma score

“ “

Bodega Cañón Escondido

Bodega Cañón Escondido brengt hulde aan de aanpassing van het druivenras Tannat aan het terroir van Tarija, met een zeer complexe single varietal, met buitengewone kenmerken die volgens ons het beste middel is om het grootste potentieel van deze prachtige bergwijngaarden te tonen. Gemaakt volgens een gedroomd proces in elke stap vanaf de selectie van de druiven en de toewijding van de auteur, om tot een kwaliteit te komen die in vervoering brengt. Cañón del Atamisque Estate, Ancón chico, Uriondo, Tarija, Bolivia.

Lees meer
Scroll naar boven