“Verwen jezelf met de finesse van Beaujolais en Mâconnais wijnen.”

Vendor: Wijnen uit de Beaujolais

Levertijd: 2-4 werkdagen
11 wijnen

Ontdek de schat aan kennis en expertise van Joop Bremer, een registervinoloog uit Almere met meer dan 40 jaar ervaring. In 2016 heeft hij besloten zich te specialiseren op uitsluitend Beaujolaiswijnen en daarvan afgeleide wijnen.

Dit betreft dan wijnen uit de Mâconnais, die geproduceerd worden door Beaujolais producenten, zodat er ook een wat evenwichtiger assortiment witte wijnen samengesteld kan worden. In de loop der jaren is er veel kennis opgedaan over het gebied en zijn wijnen. Er bestaan goede contacten met wijnproducenten en organisaties.

Wijnexpert

Wijnen uit de Beaujolais past perfect bij de familie van Vindmijnwijn.nl

Wijnen uit de Beaujolais voegt een waardevolle dimensie toe aan het uitgebreide aanbod van Vindmijnwijn.nl. Met hun diepgaande kennis en expertise op het gebied van Beaujolaiswijnen en gedeelde waarden, waaronder het streven naar uitstekende prijs-kwaliteit en authenticiteit, zijn ze een perfecte aanvulling op onze wijnfamilie. Door onze krachten te bundelen, kunnen we wijnliefhebbers een nog ruimere selectie bieden en een verrijkende wijnervaring bezorgen.
Scroll naar boven