“Ontdek onze heerlijke, verborgen schatten van Spaanse kleine wijnboeren.”

Vendor: Felixvinos

Levertijd: 2-4 werkdagen
11 wijnen

Felixvinos maakt onontdekte, heerlijke wijnen uit Andalusië beschikbaar die rechtstreeks afkomstig zijn van de bodega. Al onze wijnen zijn gemaakt door kleine wijnboeren – al dan niet in samenwerking met anderen in het dorp – die leven voor hun vak. De wijnmakers houden zich, veelal van generatie op generatie, bezig met het produceren van de meest voortreffelijke wijnen. Dit doen ze zonder uitzondering met respect voor natuur en traditie. Dat wil zeggen dat ze geen gebruik maken van bestrijdingsmiddelen en zo min mogelijk sulfiet toevoegen. De wijnboeren laten ezels het onkruid weggrazen en bewerken de wijngaarden met oude Romeinse ploegen. Vanwege de enorme steile hellingen waarop de wijnstokken staan, worden de druiven met de hand geplukt; een zwaar en soms ronduit gevaarlijk werk.

Voor vrijwel alle bodegas zijn wij van Felixvinos de enige importeur in Nederland. Totdat wij met deze wijnboeren in contact kwamen, verkochten ze hun wijnen aan voornamelijk particulieren, restaurants en speciaalzaken in de nabije omgeving. Als liefhebber kwam je deze verborgen pareltjes alleen maar tegen in winkels en restaurants in de buurt van bijvoorbeeld Malaga en Ronda. Felixvinos ziet het als zijn missie om anderen die iets lekkers en unieks willen schenken te laten genieten van deze tot voor kort onbereikbare wijnen. De wijngaarden in het Axaquia-gebergte en rondom Ronda bieden zoveel moois dat het voor ons een must is om deze aan de Nederlandse man te brengen. Trakteer jezelf en bestel bij Felixvinos!

Yuri | Felixvinos

Felixvinos past perfect bij de familie van Vindmijnwijn.nl

Felixvinos past goed bij de ‘familie’ van Vindmijnwijn.nl vanwege hun expertise en continue zoektocht naar onontdekte parels van kleine wijnboeren in Spanje, uitstekende service en gedeelde waarden, zoals het streven naar kwaliteit en authenticiteit. Door samen te werken kunnen we wijnliefhebbers een nog ruimere selectie aanbieden en een verrijkende wijnervaring bezorgen.
Scroll naar boven