“Dé wijnwinkel voor de avontuurlijke wijnliefhebber.”

Vendor: De Proeftafel

Levertijd: 2-4 werkdagen
53 wijnen

Wijnen uit onder andere Italië, Spanje, Duitsland, Hongarije, Oostenrijk, Griekenland en Frankrijk. Daaronder vaak wijnen uit minder bekende regio’s, zoals bijvoorbeeld de Jurançon en Cour-Cheverny in Frankrijk (beiden eigen import). Maar ook oost Europa is steeds beter vertegenwoordigd. Wat te denken van wijnen uit Kroatië, Macedonië, Bulgarije, Roemenië en Georgië.

Ook de druivenrassen zal menigeen minder bekend voorkomen. De romorantin is bijvoorbeeld het bijzondere ras uit de hier bovengenoemde Cour-Cheverny, maar ook de groppello van het Gardameer zal niet iedereen kennen. De grüner veltliner wint al aan bekendheid, maar wie kent de roter veltliner of de vidadillo? En zo zijn er nog wel meer bijzondere wijnen te vinden in ons assortiment.

De Proeftafel | Hans Peters

De Proeftafel past perfect bij de familie van Vindmijnwijn.nl

De Proeftafel voegt een waardevolle dimensie toe aan het uitgebreide aanbod van Vindmijnwijn.nl. Met hun diepgaande kennis en expertise op het gebied van Europese wijnen uit minder bekende regio’s en gedeelde waarden, waaronder het streven naar uitstekende prijs-kwaliteit en authenticiteit, zijn ze een perfecte aanvulling op onze wijnfamilie. Door onze krachten te bundelen, kunnen we wijnliefhebbers een nog ruimere selectie bieden en een verrijkende wijnervaring bezorgen.
Scroll naar boven